baš su se potrudili

"Oni imaju DOBRE IDEJE, uvek ih slušam": Šakira otkrila kako su joj sinovi pomogli da ZADA UDARAC NJIHOVOM OCU

0

Nakon što je Đerar Pike prevario Šakiru, pevačica mu je posvetila više pesama, a u svakom projektu pomogli su joj njihovi sinovi Milan i Saša

Pike i Šakira proveli su zajedno 12 godina
Pike i Šakira proveli su zajedno 12 godinafoto: EPA/Andreu Dalmau

Rastanak kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Đerara Pikea mesecima je delovao kao nešto što protiče glatko, ali se ispostavilo da je u pitanju jedan od "najprljavijih" raskida poznatih ličnosti u poslednje vreme.


Nakon što je muzička zvezda posvetila bivšem partneru pesmu BZRP Music Sessions, Vol. 53 i postigla ogroman uspeh, do medija su dospeli mnogi detalji o tome kako je Pike prevario Šakiru sa studentkinjom Klarom Čijom Marti i o njenom odnosu sa sportistinim roditeljima.


Sada je pevačica dala intervju za "Televisu" u kom je pričala o svom životu, u kom je pričala o tome kako je uvek bila "emocionalno zavisna od muškaraca", da veruje da je u paklu rezervisano posebno mesto za žene koje ne podržavaju druge žene, da se danas oseća ispunjeno...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Ona je otkrila mnogo toga što je interesovalo njene fanove, a podelila je i kako su njeni sinovi učestvovali u njenom "obračunu" s njenim bivšim životnim saputnikom i njihovim ocem Đerarom Pikeom.


Naime, prva pesma koju je Šakira objavila posle raskida i koju je posvetila fudbaleru bila je "Monotonia", koju je snimila s reperom Ozunom.

 

Nikada nisam ništa rekla, ali me je povredilo. Znala sam da će se ovo dogoditi – pevača je Šakira. – Ti si bio ti i radio si uvek isto, uvek u potrazi za centrom pažnje. Jednog dana si zaboravio šta smo bili.


Kako je sada otkrila, vizual koji je pratio ovu pesmu napravio je njen mlađi sin Saša (8) na svom ajpedu.

 

Šakira sa sinovima Milanom i Sašom
Šakira sa sinovima Milanom i Sašomfoto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia

– Nije mi se dopalo ono što su napravili dizajneri, pa sam pitala Sašu šta misli o tome. Rekao mi je: "Ne, mama, pusti mene da to uradim", pa je počeo da radi na svom ajpedu, poslao mi, a ja sam prosledila ljudima u Soniju. Mislim da deca imaju poseban senzibilitet i slušam ih – kaže Šakira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


I ne samo to već je poznato da je njen stariji sin Milan (10) predložio mami da sarađuje s argentinskim producentom Bizrepom, s kojim je snimila sada već čuveni hit.


Takođe, Saša i Milan su pomogli mami dok je radila na spotu za pesmu Te Felicito, još jednoj koju je posvetila Pikeu.


Oni imaju dobre ideje, imaju visoke kriterijume i mišljenja. Uvek ih saslušam, a uvek imaju ša da kažu. U spotu za pesmu Te Felicito, ideja o robotu je potekla od Saše, a Milan je smislio zelenu vatru – pohvalila se Šakira.

 

 

makonda-tracker