strasti se ne smiruju

Oproštajna poruka ili priprema za novu pakost? Novi Šakirin potez zabrinuo Pikeovu majku - svi se pitaju šta ovo znači

0

Lutke veštice sa Šakirine terase su nestale, a to je unelo nov nemir u njen komšiluk 

foto: Epa / GIAN EHRENZELLER
foto: Epa / GIAN EHRENZELLER

Popularna kolumbijska pevačica Šakira i njen nekadašnji partner Pike Đerar rastali su se nakon 12 godina zajedničkog života. Do razlaza je došlo, jer je nakadađnji fudbaler prevario pevačicu sa mlađom devojkom Klarom Čijom Marti.

 

Pevačici je ova izdaja jako teško pala, a nakon skoro pola godine počela je da mu se sveti na načine o kojima je brujao ceo svet.

 

Uprkos tome što su prošle nedelje i nedelje od njihovog razlaza odnos Šakire i Pikea nastavlja da bude glavna tema u gotovo svim važnim časopisima i na portalima. 

 

 

Njihov odnos još više je zanitrigirao medije nakon što je pevačica objavila "osvetničku" pesmu u kojoj su glavne zvezde Pike i Klara Čija, a nedavno je objavila svoju pesmu „TKG“ sa Karolom G.

 

Sve ovo vreme Kolumbijka nastavlja da živi u kući u kojoj su ona i Pike živeli zajedno, a koja se nalazi odmah pored Pikeovih roditelja.

 

Pošto se bivši igrač Barselone iselio, Šakira je ostala da živi u svojoj kući, a prve komšije su joj svekar i svekrva, Pikeovi otac i majka.

 

Šakira sklonila lutku veštice sa svoje terase
Šakira sklonila lutku veštice sa svoje terase foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia


Najveći problem između Šakire i Monserat Bernabeu, Pikeove majke pojavio se kada je izašla prva osvetnička pesma i kada ju je Šakira slušala tolio glasno da je to uznemiravalo bivšu svekrvu.

 

Ipak, njenim "pakostima" tu nije bio kraj. Ona je napravila ogradu između imanja, blokirajući puteve koji su ranije bili slobodni i otvoreni.

 

Istovremeno sa svim ovim, ponovo je postao viralan snimak iz 2012. godine, u kojem Šakira kritikuje stilski savet Monserat Bernabeu, nakon što je predložila Šakiri da se ošiša.

 

 

 

 - Svekrvo, nikad više neću da slušam tvoje stilske savete - Šakira je izjavila na tom snimku.

 

Najintrigantniji od svih sukoba, međutim, uključivao je maneken crne veštice koji je pevačica postavila na terasu svog doma. Ona ih je okrenula tako da gledajuc direktno u kuću njene bivše svekrve, a Pikeova majka je navodno tražila da se one uklone.

 

Da li Šakira sprema novu pakost Pikeovim roditeljima?
Da li Šakira sprema novu pakost Pikeovim roditeljima?foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

 

Sada, konačno, Šakira je sa terase i uklonila crne veštice i nikome nije jasno šta to treba da znači. 

 

Mnogi na to gledaju kao na mirovnu ponudu, pri čemu smatraju da je Šakira spremna da oprosti bivoj svekrvi i svekru, ali su sigurni da je oproštaj za samog Pikea još uvek veoma daleko.

 

S druge strane ima i onih koji ovaj događaj tumače kao uvod u neku novu igranku, u neku novu pakost koju Šakira sprema Pikeovoj porodici. 

 

 

makonda-tracker