KAKO VAM SE ČINI?

Tradicionalna mlada, parti devojka, kao Merlin Monro: Ovo su sve VENČANICE Paris Hilton o kojima će se godinama pričati

0

Glamur, elegancija, sofisticiranost, istinske emocije obeležile su venčanje Paris Hilton i Kartera Reuma koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bogata naslednica i multimedijalna ličnost Paris Hilton zavetovala se na večnu ljubav svom izabraniku  Karteru Reumu, a venčanje se dogodilo na impozantnom imanju njenog pokojnog deke Barona Hiltona u Bel eru.

 

Proslava bi tradiconalno trebalo da traje tri dana, ali usled globalne pandemije virisa korona, ovaj protokol možda ne bude potpuno ispoštovan.

 

Paris je na svom Instagram profilu podelila glavnu venčanicu u kojoj je stala na ludi kamen, eminentnog brenda "Oscar de la Renta" u čijim kreacijama neretko viđamo proslavljenu plavušu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Tu nije bio kraj iznenađenjima, a publika je jedva čekala da vidi koje venčanice je odabrala za glamuroznu proslavu na kojoj su prisustvovale mnogrobrojne javne ličnosti poput Kim Kardašijan, Kris Džener, Rejčel Zoe, Eme Roberts, Demi Lovato, Nikol Riči.

 

 

Naredne TRI glamurozne venčanice oduševile su svetsku javnost svojom sofisticiranošću i aristokratskim detaljima, a ona namenjena za plesni podijum otkrivala je izvajane noge i elegantne bele salonke. Goste je zabavljala fanstastična Demi Lovato prvih nekoliko sati gala proslave.

 

Paris je bila veoma zahvalna što se među zvanicama našla i njena dugogodišnja prijateljica Nikol Riči sa kojom je oduševljeno pozirala mnogobrojnim fotoreporterima.

 

Hiltonova i njen suprug Karter Reum uskoro planiraju i prinovu, a o tome i mediji izveštavaju već nekoliko meseci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

Poslednju venčanicu koju čini elegantni korset i balska haljina potpisuje poznati dizajner "Galia Lahav".

 

Koja kreacija se vama najviše dopala?

 

 

 

 

 

makonda-tracker