šok!

Davali su joj lekove za smirenje i tukli je: Pariz Hilton život ipak nije mazio — preživela zlostavljanje

0

Slavna bogatašica uzburkala je javnost kada je priznala da je u internatu preživela mučenje i ponižavanje i da sada "diže glas" u ime svih onih koji su to preživeli ili preživljavaju  

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vlasnica lanaca hotela "Hilton", Paris Hilton tokom svog života i medijsog eksponiranja važi za osobu kojoj se svi dive zbog raskalašnog života, ali nedavno je otkrila da i nije baš uživala u svom bogatstvu u životu pošto je doživela zlostavljanje u internatu

Javnost ju je upoznala kao "plavušu" koja se bavila se pevanjem, bila di-džej, rijaliti zvezda, "razmaženu bogatašicu", ali nije joj sve išlo baš glatko tokom odrastanja. Naime, kao dete u internatu gde su je poslali roditelji ona je doživela nasilje. 

 

— Moje ime je Paris Hilton. Preživela sam institucionalno zlostavljanje i danas govorim u ime stotina hiljada dece koja su trenutno u sličnim ustanovama širom SAD - ispričala je ona.

 

Otkrila je i to da su nekim polaznicima davali tablete za smirenje, da nisu imali privatnost, da su ih zaposleni u internatu pratili i kada se tuširaju, gledali ih gole. Istakla je da su ih stalno ponižavali i mučili, te da je dobijala batine i lekove za smirenje.

 

— Bila sam dete, a bacali su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu - prisetila se.

 

Uz ovo priznanje, Paris je otkrila i da je tražila način kako da se zaštiti od preživljene traume i izbori u "šoubiznis svetu", pa je tako stvorila lik "glupe plavuše".

 

 

makonda-tracker