i nije jedini

Na prvi pogled tako SMERNA i SLATKA: Princeza Šarlot ima novi nadimak u školi - svi su u NEVERICI, zašto baš tako?

0

Uprkos činjenici da je princeza Šarlot svoju nestašnu prirodu ne uspe baš uvek da obuzda 

foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlot, ćerka princeze Kejt Midlton i princa Vilijama, odlazi svakodnevno u školu kao i sva ostala deca. Takođe, vreme koje provodi sa drugarima otkriva njenu pravu prirodu, a uprkos svemu što je roditelji uče kod kuće ona poneka ne uspe da sakrije kakva je suštinski.

 

Kao i svako dete i Šarlot je ponekad nestašna, ponekad ratoborna, ponekad nemirna. Upravo zbog toga je dobila nadimak, princeza ratnica.

 

Deca su objasnila da je su je tako nazvala jer ima izuzetan avanturistički duh, koji je ponekad teško savladati. 

 

 

- Taj nadimak je navodno dobila zato što je očigledno princeza, ali ponekad se ponaša kao pravi dečak - rekao je kraljevski stručnjak i dodao da je to verovatno zbog njene ličnosti.

 

Kraljevski stručnjak Kejti Nikol rekla je da je Šarlot dobila svoj najnoviji nadimak u vrtiću Viloks i veruje da bi mogao da je prati kada bude starija.

 

- Šarlot veoma voli da se penje na drveće i veliki je avanturista, a prilično je poznata po svojoj borbenoj ličnosti - rekla je ona.

 

Malena princeza je dobila pomalo neobičan nadimak u školi koju pohađa
Malena princeza je dobila pomalo neobičan nadimak u školi koju pohađafoto: EPA-EFE / ANDY RAIN

 

Princeza ratnica nije jedini nadimak koji je stekla, jer je njeni roditelji, princ Vilijam (40) i princeza Kejt (41), nazivaju na različite načine. Vilijam ju je jednom nazvao Mignonete, što na francuskom znači mala i nežna.

 

Kejt je zove kraćom verzijom svog imena, Loti. Već je rekla da je "glavna" kada su njena braća u pitanju. Kraljevski obožavaoci su čak mogli da vide Šarlotinu žestoku ličnost na delu, posebno tokom proslave platinastog jubileja pokojne kraljice Elizabete prošlog leta.

 

Princeza je viđena kako proverava ponašanje svog mlađeg brata Luisa (4), a takođe je primećena kako podseća svog starijeg brata Džordža (9) da ustane uspravno tokom himne.

 

 

makonda-tracker