avanturistički duh

Ovo je bolje od Maldiva: Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović otišla na NETIPIČAN MEDENI MESEC, a društvo će vas iznenaditi

5

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović, Mila, nedavno je bila glavna tema medija zbog prelepe svadbe koju su ona i njen izabranik organizovali.

foto: Instagram
foto: Instagram

Mila Mojsilović je privukla veliku pažnju venčanjem u Hramu Svetog Save, a javnost je interesovalo i ko je lepi Ivan za kog se udala.

 

Mirjana Bobić Mojsilović nije krila sreću na dan venčanja, te su tako društvene mreže bile preplavljene fotografijama, a mogli smo primetiti i koliko je mlada bila glamurozna i jedinstvena u posebnoj venčanici.

 

Mila jako podseća na majku, a od nje je nasledila i energiju, duh i ljubav prema ljudima i društvu. Naime, prvo putovanje ovog mladog bračnog para nakon vernčanja bilo je sa porodicom i prijateljima i to na jednu posebnu destinaciju.

Ona je objavila fotografiju iz Banje Vrujci, pa smo mogli videti kako uživa u domaćim specijalitetima, sirevima, pršuti, pogačama, čistom vazduhu, pa i lekovitoj vodi, a neki od komentara su da joj tamo mnogo bolje nego na Maldivima.

 

Podsetimo, književnica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović poznata je kao jedna od omiljenih dama na našoj javnoj sceni i žena koja je nasmejana u svakom trenutku, ali malo je poznato da je vrlo mlada doživela veliku tugu.


Naime, njen suprug i poznati doktor Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, a iza sebe je ostavio Mirjanu i njihovu ćerku Milu, koja je u tom trenutku imala samo godinu dana.

 

 

makonda-tracker