šta vi mislite?

Ovo nije prvi put da BAŠ ONA privlači pažnju: Zašto je princeza Šarlot postala GLAVNA TEMA tokom božićne mise?

0

Kraljevska porodica je tradicionalno prisustvovala božićnoj misi, prvoj bez kraljice Elizabete II.

foto: EPA-EFE /  ANDY RAIN
foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

Nakon smrti kraljice Elizabete II, princ Vilijam i Kejt Midlton su dobili nove titule, pa su tako postali princ i princeza od Velsa. Sada su zajedno sa ostatkom kraljevske porodice prisustvovali božićnoj misi povodom jednog od najradosnijih hrišćanskih praznika.

 

Zajedno sa Vilijamom i Kejt su bila i njihova deca, prinčevi Džordž i Luj i princeza Šarlot. Mala princeza Šarlot je već u nekoliko navrata privlačila pažnju na javnim okupljanjima. Ostalo je zabeleženo kako je učila Džordža pravilima i kraljevskom protokolu na sahrani kraljice Elizabete II.

 

Tokom proslave jubileja princeza Šarlot je opomenula princa Luja da prestane da maše okupljenoj masi koja ih je pozdravljala u kočijama.

Ovog puta, pažnju je privukla svojom iskrenom dečijom reakcijom kada je tokom božićne mise morala da se nasmeje dok je dekan Vestminstera pričao jednu zanimljivu situaciju.

 

- Božić dolazi s tradicijama i većina nas voli da stvari ostanu iste. Dakle, dobro nam poznati ukrasi vade se iz kutija, a moja mačka uvek sedi u šljokicama - glasila je rečenica koja je nasmejala malu Šarlot.

 

Princeza Šarlot
Princeza Šarlotfoto: Youtube/printscreen

 

 

makonda-tracker