MNOGO JE SLADAK

Ovo je bilo pravo IZNENAĐENJE za sve: Kejt Midlton sa ŠESTIM ČLANOM porodice na ragbi utakmici princa Džordža

0

Princeza od Velsa provela je lep dan uživajući u utakmici koju je njen sin igrao, a društvo joj je pravio član porodice kojeg retko viđamo 

foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Kejt Midlton, vojvotkinja od Velsa, uslikana je na tribinama dok je posmatrala ragbi utakmicu na kojoj je učestvovao njen stariji sin, princ Džordž.

 

Društvo na tribinama joj je pravio šesti član kraljevske porodice, kojeg retko imamo priliku da vidimo u javnosti, njihov pas Orl.


Princeza od Velsa je ćaskala sa drugim roditeljima tokom utakmice u školi Lambruk. Ona je dala svoju podršku svom najstarijem sinu, pokazavši mu koliko joj znači svaki njegov uspeh. 

 

 

Kejt je za ovu priliku obukla dugački, elegantni čokoladnosmeđi kaput ispod kojeg je imala rolku bordo boje. Sve je to upotpunila parom prelepih smeđih kožnih čizama

 

Kejt je odlučila da ovog puta ne bude sama, već joj je društvo pravio njihov porodični psas Orl - dvogodišnji crni koker španijel.

 

Njihov pas je viđen samo u nekoliko prilika - uključujući gledanje princa Vilijama na polo meču. Kao da zna da je u centru pažnje svih pristunih, ali i medija koji Kejt u stopu prate, on je strpljivo sedeo dok je Kejt ćaskala sa drugim roditeljima.

 

 

Kejt i njena porodica je Orla dobila od Kejtinog brata Džejmsa Midltona, čiji je pas imao štence, nakon što je njihov stari pas Lupo preminuo 2020. godine. 

 

Kako bi pokazala koliko je važno decu bodriti od najranijih godina detinjstva Kejt se trudi da dođe i podrži svog sina, princa Džordža na njegovim aktivnostima kada god se za to ukaže prilika. 

 

- Oni su u godinama kada jednostavno vole da trče okolo - rekla je Kejt jednom prilikom.

 

Kejt Midlton na ragbi utakmici svog sina sa psom
Kejt Midlton na ragbi utakmici svog sina sa psom foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Cela porodica voli ragbi, ali je najmlađem članu, princu Luju pomalo teško, pa se često ljuti kada mu ne ide najbolje. 

 

I ona sama je jednom prilikom pokazala svoje veštine u ovom sportu. Ona je posetila mušku i žensku ekipu ragbi ekipu  Engleske tokom treninga u Tvickenhamu.

 

Tom prilikom izašla je na teren i sa drugim devojkama uzela loptu i pokazala šta zna. Malo je reći da su svi prisutni bili oduševljeni. 

 

 

 

makonda-tracker