"nije od šećera"

Patike & blejzer od 7.400 dinara: Kejt Midlton u izdanju koje Srpkinje obožavaju

0

Kejt Midlton je danas oduševila u "smart casual" kombinaciji, u kojoj je ne viđamo često, a ovom prilikom je pokazala i da "nije od šećera". Proverite zašto.

Princezu od Velsa nemamo često priliku da vidimo u 'casual' izdanju
Princezu od Velsa nemamo često priliku da vidimo u "casual" izdanjufoto: EPA-EFE/ANDREW MATTHEWS / POOL

Kejt Midlton smo navikli da gledamo u glamuroznim i svečanim odevnim kombinacijama.

 

Princeza od Velsa je jedna od najbolje stilizovanih dama iz kraljevstava širom sveta, a često je slučaj da mlade dame i žene inspiraciju za elegantne stajlinge traže upravo od nje.

 

Stoga nas je njen današnji odabir još više iznenadio i još više oduševio.

 

Naime, Kejt Midlton je danas posetila koledž Landau Forte zajedno sa Prit Čandi kako bi proslavili njen povratak sa solo ekspedicije preko Antartika do Južnog pola.

Današnja prilika jeste bila opuštenija, ali nismo očekivali da ćemo princezu od Velsa videti u patikama. Ipak, ona nas je oduševila i izgledala je zadivljujuće kao i uvek.

 

Za ovu priliku je obukla beli teksturisani blejzer sa kopčanjem na preklopom španskog brenda koje Srpkinje zbog pristupačnosti obožavaju.

 

Ovaj predivni sako se može naći po ceni od 7.400 dinara, a uz njega, Kejt Midlton je obukla teget elegantne pantalone.

 

Ceo autfit je zaokružila belim patikama koje potpisuje francuski brend Veja, jedinim patikama koje princeza od Velsa nosi.

1 / 5 Foto: Arthur Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

Stajling u smart casual stilu je "začinila" besprekorno isfeniranom frizurom i svedenim mejkapom koji je naglasio njen lep ten. 

 

Osim neklasične odevne kombinacije kada je princeza od Velsa u pitanju, ona je ovom prilikom pokazala da "nije napravljena od šećera" kako su preneli strani mediji već je otkrila i svoju borbenu stranu vukući gume koje nimalo nisu lake. 

 

 

makonda-tracker