za njegovu buduću kraljicu

Prepisivao je od Harija? Gest kojim je princ Vilijam pokazao delić svog odnosa sa suprugom Kejt Midlton

1

Možda u javnosti ne smeju da se drže za ruke, ali samo jednim gestom princ Vilijam je pokazao koliko brine o svojoj supruzi. Pogledajte najslađi trenutak princa i princeze od Velsa.

Pirnc i princeza od Velsa su u braku od 2011. godine.
Pirnc i princeza od Velsa su u braku od 2011. godine.foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Stroga pravila u britanskoj kraljevskoj porodici moraju da se poštuju, pa tako nikada nećete videti njene članove da su prisni, zagrljeni ili da se supružnici drže za ruke.

 

Ipak, iako ne mogu da pokazuju svoju ljubav javno i otvoreno, princ Vilijam i Kejt Midlton i te kako umeju da budu nežni jedno prema drugom, a to je pokazao i snimak koji se nedavno pojavio na Tiktoku.

 

U pitanju je momenat još iz 2022. godine sa godišnje službe za Dan Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, ali je sada snimak postao viralan, jer je objavljen na društvenim mrežama.

 

Posmatrač je uhvatio jedan zaista sladak trenutak između zaljubljenih golupčića.

 

"Kišobran za moju kraljicu", stoji u opisu videa na kojem možemo da vidimo kako je Kejt Midlton morala da odbije kišobran iako je padala kiša, jer joj ruke nisu bile slobodne,

Međutim, nekoliko trenutaka kasnije, vidimo da Vilijam traži kišobran i odmah ga drži iznad Kejtine glave.

 

A vidimo kako je i Kejt raznežena potezom njenog muža. 

 

U komentarima, mnogi fanovi su pohvalili dirljiv gest princa Vilijama nazivajući ga džentlmenom i pravim šarmantnim princom. 

 

makonda-tracker