skromno

Pre dvoraca, dijamanata, spavala je na TAVANU: Jednog dana će biti kraljica, a evo gde je nekad živela Kejt Midlton

0

Do svoje 13. godine Kejt Midlton je živela veoma skromno

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton nije oduvek imala lep i lagodan život. Prve godine njenog detinjstva proživela je veoma skromno, živeći sa svojim roditeljima Majk i Kerol Midlton u maloj kući koju su kupili 1979. godine za 34.700 funti.

 

Reč je o kući Vest Vju u Bredfild Sauthend gde je sadašnja princeza, a buduća kraljica, provela veći deo svog detinjstva. U Baklberiju u Berkširu Kejt je kuću delila s roditeljima i danas 39-godišnjom sestrom Pipom i 35-godišnjim bratom Džejmsom.

 

Midltonovi su prodali kuću 1995. godine za 158.000 funti preko lokalnog agenta za nekretnine Dadlija Singltona, prenosi Dejlimejl.

 

 

Iako se njen današnji život u mnogome razlikuje od onog koji je imala kao dete Kejt se nikada nije stidela da govori o tom periodu svog života. O teškim uslovima u kojima je odrasla govorio je i sam Singlton. 

 

On je ispričao da je buduća kraljica nekad vodila skroman život. Njihova kuća ponovo je stavljena na prodaju 2011. godine, a Singlton je otišao tamo i ponovo oživeo usponeme na trenutka provedene sa porodicom Midlton.

 

 

Kuća u kojoj je odrasla Kejt Midlton
Kuća u kojoj je odrasla Kejt Midltonfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

- Oni nisu bili pretenciozni ljudi, živeli su ovde dugo nakon što su postali vrlo uspešni u svom poslu - rekao je.

 

Raspored prostorija u kući bio je praktičan jer se dnevni boravak nalazio neposredno uz kuhinju, a fotografije iz 2011. godine pokazuju prostoriju s crno-belim podnim pločicama, jednostavne bele ormariće i crnu radnu površinu.

 

Izvan kuhinje i trpezarije nalazi se prijatna dnevna soba, za koju je Singlton rekao da je bila omiljeno Majkovo i Kerolino utočište i mesto za odmor.

"Imali su peć na drva u trpezariji, kamin i veliki sto na kom su mladi crtali i slično", rekao je agent za Daily Mail.

 

Soba u kojoj je Kejt živela
Soba u kojoj je Kejt živela foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kejtina prva spavaća soba bila je u malenom tavanskom prostoru u kom su odrasle osobe morale da se sagnu. Međutim, kasnije ju je zamenila prostranijom sobom u koju je mogla da smesti veći krevet i radni sto. Jedna od dveju spavaćih soba na prvom spratu tada je bila njena, a manja je pripadala Kerol i Majku, piše Kurir. 

 

Kraljevski stručnjaci ranije su ispričali kako su princ Vilijam i princeza Kejt usvojili Midltonov roditeljski model jer žele da ih deca doživljavaju kao najbolje prijatelje. Govoreći za magazin Ok!, kraljevski stručnjak Dankan Larkomb rekao je da je očito da su Kejtini roditelji inspirisali princezu u načinu na koji odgajaju svoju decu.

 

Skromi porodični dom porodice Kejt Midlton
Skromi porodični dom porodice Kejt Midlton foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

- Vilijam je odgoj svoje dece temeljio na modelu Midlton - troje dece, imućni, ali marljivi roditelji i puno ljubavi u kući. Kad je Kejt bila u ranim dvadesetim, na spisak svojih najboljih prijatelja ubrojila je majku i oca, a to je ono čemu Vilijam i Kejt teže sa svojom decom - izjavio je Dankan.

 

Gostujući u podkastu "Happy Mum, Happy Baby" Đovan Flečerer 2020. godine, Kejt je otvoreno progovorila o svom srećnom detinjstvu i pohvalila ogromnu posvećenost svojih roditelja njoj, sestri i bratu.

 

 

 

makonda-tracker