vau!

POBEDNIČKI PLES Majli Sajrus: Pevačica u mini-haljini sa dubokim dekolteom zasluženo SLAVI

0

Da li nam se učinilo i pevačica zaista likuje?

foto: Miley Cyrus/Youtube Printscreen
foto: Miley Cyrus/Youtube Printscreen

Pevačica Majli Sajrus ima mnogo toga da slavi. Za početak, njen novi singl "Flowers" zaludeo je ceo svet, teorije i iščitavanje poruka u pesmi se nižu, postala je pesma sa najviše striminga u jednoj nedelji Spotifaju i broj jedan na Bilbordovoj listi Hot 100 u rekordnom roku.

 

Pevačica je i sama shvatila da je pravi trenutak da zastane i da bude zahvalna na svemu što je postigla u ovom kratkom vremenskom periodu. 

 

Iskoristila je priliku da se zahvali svojim fanovima na Instagramu objavivši dve fotografije, na kojima kao da je pevačica "uhvaćena" dok pokretima izvodima nešto što može da se nazove "pobedničkim plesom". 

Majli Sajrus na ovim fotografijama ima crnu mini-haljnu sa zvonastim rukavima i dubokim dekolteom sa metalnom kopčom.

 

Ovu haljinu Majli je iskombinovala sa crnim čarapama, a aksesoare je svela na minimum, pa se tako može videti samo srebrni nakit.

 

Plavu kosu je pokupila u neurednu punđu sa nekoliko puštenih pramenova spreda, a zadržala je neutralan ruž za usne i bronzanu senku na očima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

– Proslavljamo što je "Flowers" broj jedan širom sveta ponovo ove nedelje. Volim što ova pesma povezuje ljude u tako pozitivnom kontekstu i zadovoljstvo mi je da pravim muziku za vas. Ove prekretnice su moguće samo zahvaljujućim mojim slušaocima i neverovatnim fanovima. Beskrajno zahvalna – napisala je pevačica ispod objave. 

 

Podsetimo, mnogi fanovi su nakon objavljivanja pesme spekulisali da je u pitanju pevačicin odgovor na raskid 10-godišnje veze sa glumcem Lijamom Hemsvortom. 

Tekst i melodija refrena ove pesme podsećaju na pesmu Bruna Marsa "When I was your man", koju je Hemsvort navodno posvetio Majli na njihovom venčanju 2018. goidne, a interesantno je da ona svoju pesmu objavila baš na njegov rođendan. 

 

makonda-tracker