ko bi rekao?

CELA ZAVRZLAMA IH JE ZBLIŽILA: Njihove supruge uplovile u ljubavnu vezu, a ova dvojica sada tvrde da su bliski POPUT BRAĆE

0

Ljubavnim zavrzlamama ne vidi se kraj

Lijam Hemsvort
Lijam Hemsvortfoto: Profimedia

Polubrat slavnih sestara iz klana Kardašijan-Džener, Brodi Džener, javno je progovorio o tome u kakvom je odnosu sa glumcem Lijamom Hemsvortom. Naime, kako kaže, njih dvojica su sad kao braća, a tome je prethodila neverovatna situacija - njihove bivše žene su postale par.

 

Naime, Brodi se razveo od blogerke Kejtlin Karter, a pevačica Majli Sajrus ostavila je LIjama. 

 

majli i kejtlin
majli i kejtlinfoto: Profimedia

 

Njih dve su, potom, završile u Italiji na odmoru, ali ljubavna veza ovih devojaka brzo je bila gotova, te sada Majli ima novog dečka, muzičara Kodija Simpsona.

 

Brodi Džener šalio se na društvenim mrežama po ovom pitanju, ali deluje da ga je čitava situacija samo zbližila sa Lijamom, jer sada ističe da su poput braće.

 

 - Mi smo sada kao braća, uskoro ću ga posetiti. Braća Hemsvort su sjajni momci - izjavio je Džener.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Brodi se sa Kejtlin pomirio, pa ju je branio od negativnih i osuđujućih komentara.

 

- To je previše negativnosti usmerene prema nekome koga volim i do koga mi je stalo. Osećao sam potrebu da to ispravni. Kejtlin i ja smo bili najbolji prijatlji šest godina i to ćemo ostati. Mi smo, kao mnogi pre i nakon nas, odrasli i krenuli u različitim pravcima nakon šest godina. Odlučili smo da će najbolji potez za nas dvoje biti da čuvamo našu ljubav ali da se moramo razdvojiti. Poštujem Kejtlin i jako mi je stalo do nje. Zaslužuje da krene dalje sa poštovanjem i srećom - zaključio je Brodi.

 

Iako je u početku od sebe pokušao da ispadne žrtva ove situacije, vrlo brzo je Brodi Džener uplovio u novu vezu sa manekenkom Viktorijas sikreta Džosi Kanseko

 

brodi sa novom devojkom
brodi sa novom devojkomfoto: Profimedia

 

makonda-tracker