gorak kraj

Jedno srce je SMRVLJENO da bi bili zajedno: Ljubavna priča Majli Sajrus i frajera koji je inspirisao OSVETNIČKU HIMNU

0

Mnogo je pitanja posle nove pesme Majli Sajrus, ali jedna stvar je jasna – ovo će ubuduće svaka devojka pevati posle raskida toksične veze!

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort bili su opijeni ljubavlju
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort bili su opijeni ljubavljufoto: EPA-EFE/NINA PROMMER ID: 7237127 Size: 2400px x 3600px Upload date: August 12, 2019 DOWNLOAD ORIGINAL DOWNLOAD WEB SIZE

Iako možda nije otvoreno ljuta kao Šakira, i Majli Sajrus je nedavno objavila "osvetničku pesmu" i ona je na svim streaming servisima tik iznad Kolumbijkinog hita "BZRP Music Sessions Vol. 53".


Američka pop zvezda je, baš pred rođendan svog bivšeg supruga, objavila pesmu "Flowers", koja obara rekorde i jedna je od glavnih tema na društvenim mrežama.


Zanimljivo je da su fanovi Majli Sajrus došli na ideju da naprave još veću pomamu oko pesme, pa na društvenoj mreži Tviter šire neproverene glasove ili, u nekim slučajevima, čak i izmišljotine o pesmi i spotu.


Tako smo mogli da pročitamo detalje koji nemaju naveden izvor i još uvek su na nivou trača: da je spot za "Flowers" snimljen u vili u kojoj je bivši muž Lijam Hemsvort prevario Majli sa čak 14 žena, da ona u jednom delu nosi odelo koje je glumac imao na sebi kada ju je na crvenom tepihu zamolio da se ponaša pristojno pred svima itd.

 


Ništa od toga nije potvrđeno, iako je jasno da je Majli Sajrus poslala bivšem suprugu više tajnih poruka ovim instant-hitom. I dok je Šakirina pesma očigledno pomalo obojena ogorčenošću i sujetom, poput poruka da je njen bivši menjao ferari za tvingo i roleks za kasio, Majlina je u potpunosti posvećena slavljenju sebe i svoje slobode. A ima li jačeg udarca za bivšeg?


Kako je počela ljubav koja za posledicu ima osvetničku himnu?


Ljubavna priča Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta

 

Američka pevačica i, tada, glumica Majli Sajrus srela je austalijskog glumca Lijama Hemsvorta 2009. godine, na snimanju filma "Poslednja pesma", zasnovanoj na romanu Nikolasa Sparka.

 

 

Hemija je bila očigledna, varnice su odmah planule, a oni su postali par još dok su bili na tromesečnom snimanju u Džordžiji.


Šuškalo se u američkim medijima da su Majli i Lijam zajedno, a oni su to negirali. Pevačica je "tvitovala" da nema dečka baš u vreme kad su uhvaćeni kako se ljube.


Nije Majli krila da ju je osvojio zgodni Australijanac, inače mlađi brat Marvelovog Tora Krisa Hemsvorta, samo zbog pažnje javnosti. U vreme kada su započeli svoju ljubav, Lijam je bio u višegodišnjoj vezi s Lorom Grifin, devojkom koju je poznavao od detinjstva. Oni su počeli da se viđaju 2003. godine i još uvek su bili u ozbiljnoj vezi kada je Lijam upoznao Majli Sajrus, a da je prevarena i da će uskoro biti ostavljena Lora je saznala – iz novina.

 

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort u jednom od svojih prvih zajedničkih pojavljivanja
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort u jednom od svojih prvih zajedničkih pojavljivanjafoto: INFevents.com / INSTAR Images / Profimedia

Bio mi je i dečko i najbolji prijatelj. Kad sam videla fotografije sa seta na kojima se ljube strastveno, mislila sam da je to samo gluma. Majli mi je "ukrala" dečka, a ja sam pala u depresiju. Da nije bilo nje, ne bi bilo nijednog razloga da se rastanemo – rekla je svojevremeno Lora.

 

Ona je otkrila da je Lijam bio drag, da su ga sve devojke želele, a da ju je on zasmejavao i da je vremenom njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više.
U toku sledeće godine počeli su zvanično da se pojavljuju kao par, ali su već u avgustu raskinuli. To je bio početak turbulencija u odnosu Lijama Hemsvorta i Majli Sajrus i prekida u njihovoj vezi. Čas su bili smrtno zaljubljeni, čas nisu pričali, a mediji više nisu uspevali da isprate u kakvim je par odnosima.


Sve su iznenadili kada su se verili u 2012. godine, a na Majlinom prstu je zasijao prsten s trokaratnim dijamantom juvelirske kuće "Nil Lejn".

 

 

Usledio je, međutim, novi raskid, tokom kog se Majli viđala s glumcem Patrikom Švarcenegerom i manekenkom Stelom Maksvel, nova pomirenja, novi rastanci...


Bilo je očigledno da su u pitanju dve sasvim različite osobe, a koliko nisu bili jedno za drugo najbolje pokazuje scena sa crvenog tepiha kada se Majli pretvara da liže Lijama, a on joj traži da se "makar jednom, za promenu, ponaša pristojno".

Konačno su u decembru 2018. godine jedno drugom rekli "da", misleći da se zaklinju na večnu ljubav.

 

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort bili u kratkom braku
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort bili u kratkom brakufoto: AaronP / Bauer Griffin / Profimedia

Stvarno smo se brzo zaljubili i od početka imali snažnu povezanost. Mislim da sam uvek nekako znao šta je u pitanju, ali nismo planirali da se uskoro venčamo – ispričao je Hemsvort za GQ.


Međutim, nakon što su izgubili svoj dom u Malibuu u požaru, to ih je još više povezalo i probudilo u Majli i glumcu želju da budu porodica.


Njihov brak ispostavio se kratkim kao svaki njihov pokušaj veze: u avgustu 2019. godine pojavila se vest da su se Lijam i Majli rastali, a pevačica je maltene isti dan pokazala da je uživala u odmoru na jezeru Komo s Karter, bivšom ženom Brodija Dženera. Dve lepotice su se grlile i ljubile, a Majlin PR je izjavio da je ona već neko vreme razdvojena od supruga.


Uskoro su se i Lijam i Majli oglasili saopštenjima da više nisu zajedno, a zvanično su se razveli 2020.

 

1 / 7 Foto: EPA/PAUL BUCK


Uprkos tome što je njihov kraj iznenadio javnost i što je Lijam Hemsvort bio na meti podsmeha jer se njegova supruga pojavila s devojkom i pre nego što su saopštili da se razvode, sve je proteklo vrlo mirno.


Sve do Majline pesme "Flowers"!

 

1 / 5 Foto: Miley Cyrus/Youtube Printscreen


Pojavili su se navodi varanju, a o tome šta je istina još uvek se ne oglašava nijedna strana.

 

 

makonda-tracker