TEORIJE ZAVERE

Novi zaokret na pomolu: Nastupala je sa Majli Sajrus, a sada ljubi njenog bivšeg muža?

0

Kako fanovi tvrde, na snimcima se jasno vidi da su australijski model sa kojim je Lijam Hemsvort u vezi od 2019.godine i plesačica koja je nastupala sa Majli Sajrus jedna te ista osoba.

Majli Sajrus je svom bivšem suprugu posvetila pesmu 'Flowers' koja je podigla mnogo prašine.
Majli Sajrus je svom bivšem suprugu posvetila pesmu "Flowers" koja je podigla mnogo prašine.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Pesma "Flowers" pevačice Majli Sajrus uzburkala je svetsku javnost.

 

Nakon objavljivanja pesme koju je pevačica posvetila bivšem suprugu, glumcu Lijam Hemsvortu, usledila su razna iščitavanja simbola pesme, od toga da je spot sniman u vili u kojoj ju je glumac prevario sa 14 žena do toga da zlatna haljina koju Majli nosi u spotu indikuje da joj je LIjam bio neveran sa glumicom Dženifer Lorens.

 

Fanovi iz celog sveta ispredaju nove teorije, a najnovija je čini nam se dostigla vrhunac bizarnosti.

Novi zaokret u "slučaju" Majli Sajrus-Lijam Hemsvort usledio je nakon što su fanovi na društvenim mrežama iskazali sumnju odnosno tvrdnju da je Lijamova sadašnja devojka Gabrijela Bruks, australijski model zapravo nekada bila Majlina plesačica.

 

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se žena koja liči na Bruks,a koja se pojavljuje sa Majli na scenu u Londonu u junu 2014.godine.

"Detektivi"sa društvenih mreža su ubeđeni da su plesačica sa scene iza Majli i australijski model jedno te isto ukazujući da obe žene imaju slične pege i mladež na rukama. 

 

Kako su fanovi izračunali, Gabrijela je u to vreme imala 17 godina i živela je u Londonu što se poklapa sa njihovim sumnjama.

 

Ovo su samo teorije zavere, za sada nema nikakvih dokaza da je to zaista tako. 

Lijam Hemsvort i Gabrijela Bruks su zajedno od 2019.godine
Lijam Hemsvort i Gabrijela Bruks su zajedno od 2019.godinefoto: ELF Photos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Lijam Hemsvorti i Gabrijela su zajedno od 2019. godine i svoju romansu uglavnom čuvaju od očiju javnosti.

 

Glumac je u Gabrijeli pronašao utehu nakon razvoda, a mnogi su je nazivali Majlinom kopijom, jer je kako kažu sličnost između pevačice i modela neverovatna. 

 

Veza sa njim mi je poput svetinje – pričala je svojevremeno Gabrijela. 

 

makonda-tracker