(foto)

Već dugo se šuška da su VIŠE OD PRIJATELJA: Strastveni poljubac omiljenog para "Igre sudbine" digao BURU na Instagramu

0

O Milici Tomašević i Ammaru Mešiću već duži vremenski period piše se i priča, posebno zbog njihovih uloga u seriji "Igra sudbine", ali i tračeva i šuškanja da ni privatno nisu samo prijatelji... Njihov poslednji potez kao da i govori u prilog tome!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Ammar Mešić i Milica Tomašević u seriji "Igra sudbine" odigrali su ljubavni par, a šuška se i da privatno nisu samo prijatelji. U prilog tome da su svakako izuzetno bliski govore i njihove zajedničke objave na društvenim mrežama, ali i dvosmislene izjave.

 

Njihov poslednji potez u nizu definitivno je učinio da sve sumnje fanova budu dodatno podgrejane, a zajednički video-snimak planuo je na Instagramu i učinio da malo ko i dalje veruje u priču da su samo prijatelji.

 

Njih dvoje su na Instagramu odgovorili na jedan zanimljiv izazov, a baš u tom trenutku se između njih dogodio — poljubac!

 

Privatno je prisutna velika doza ljubavi. To nije laž, Ammar i ja se mnogo volimo — rekla je zagonetno Milica prošle godine u emisiji "Šok Tok" i dodala:

 

On je prepun vrlina. Ne bih da pričam o njegovim manama — poručila je Tomaševićeva, dok se njen kolega samo složio i sve vreme mudro ćutao.

 

Ostaje da se vidi da li je poljubac pao isključivo zbog fanova ili ima vatre gde ima i dima...

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

Što se tiče treće sezone "Igre sudbine", oprostili smo se od brojnih likova u sagi o porodici Kanački i ostalima, dok su neki drugi glumci stigli da oplemene ovaj televizijski hit. Zanimljivo je to da će jednu od uloga odigrati i Deni Mešić, rođeni brat Ammara Mešića, koga u “Igri sudbine” gledamo kao Strahinju. Hoće li njih dvojica i pred kamerama biti u rodu za sad nije poznato, budući da se svi detalji o novoj sezoni, a posebno o karakterizaciji likova, drže u strogoj tajnosti, piše portal "FilmiTV".

 

S druge strane, piše se i priča o liku Mire Banjackao i tome zbog čega su Dragana Mićalović i Iva Štrljić odustale od uloga Une i Dijane.

 

 

makonda-tracker