(foto)

Mislili smo da je Kata, ali tata za nju ima POSEBAN NADIMAK: Stevan Piale podelio topao porodični trenutak sa ćerkicom

0

Stevan, Una i njhove ćerkce uživaju u pravoj porodičnoj idili.  

Rosa, Una i Stevan
Rosa, Una i Stevan foto: Stevan Piale Instagram

Glumac Stevan Piale, kog publika obožava zbog uloge Luke u seriji "Igra sudbine", za kratko vreme je postao miljenik ženskog dela publike, ali je on, na njihovu žalost, godinama zauzet.

 

Luka Kanački, odnosno Stevan, dugo je u skladnom braku s Unom Piale, nekada Hadži Nikolić, a njihov prvi susret dogodio se u Valjevu 2011. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

– Snimali smo 2011. „Šešir profesora Vujića“ u njenom dvorištu u Valjevu i ona je bila prisutna, ali se nismo tada upoznali. U februaru 2014. sam sticajem okolnosti završio na žurki njene starije sestre Sanvile. Tu smo se upoznali, tu je bio prvi poljubac, ali su me isto to veče izbacili iz kuće (smeh). Sreli smo se opet u junu 2014. i tu počinje naša veza – ispričao je glumac u jednom intervjuu.

 

Srećni par je nedavno, na Božić, proslavio rođenje druge ćerkice, a pre nje su dobili i nešto stariju Rosu.

 

 

– Srećan Božić svima – napisala je Una ispod objave iz porodilišta na kojoj se vide ona i tek rođena beba.

 

Glumac je nedavno objavio fotografiju na kojoj se vide Una i on, koji drži korpu sa bebom, a ono što je nasmejalo sve njegove pratioce jeste originalni opis fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Repriza najjačeg izlaska u životu – napisao je Luka to

 

Popularni glumac nakon rođenja ćerkice nije javno pričao o njenom imenu, međutim pre nego što će se roditi je otkrio da će se najverovatnije zvati Kata.

 

- Jedan naš veliki prijatelj je pre nekoliko meseci predložio ime Kata. To je bilo prvi put da neko od nas dvoje nije rekao da ne može i da je glupo. Vreme je prolazilo, a mi se nismo složili ni oko jednog drugog imena, i ostade Kata. Meni je posebno lepa asocijacija na to ime scena iz filma “Munje”, u kojoj Zoran Cvijanović recituje pesmu Ljubivoja Ršumovića o lepoj Kati – rekao je Stevan nedavno za "Hello".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Sada je Stevan podelio jednu novu porodičnu fotografiju, na kojoj se vidi kako sve tri njegove devojke uživaju u toplini porodičnog gnezda.

 

Nemamo i zvaničnu potvrdu da se bebica zove Kata, ali smo sigurni u to kako je Stevan i Una zovu.

 

Porodični dom Stevana i Une
Porodični dom Stevana i Unefoto: Stevan Piale Instagram

 

- The name's Tigger! T-I-double-guh-ER! That spells Tigger - napisao je Stevan uz ovu fotografiju.

 

Na srpskom bi ovo značilo: Ime je Tiger! Ali "Tigger" je inače i ime tigra iz crtanog filma Vini Pu, dok se reč tigar ne engleskom piše "tiger", a upravo je ovo dezen koji je na sebi imala njegova mezimica.

 

 

makonda-tracker