predivno

"Repriza najjačeg izlaska u životu": Stevan Piale izveo suprugu i ćerkicu iz porodilišta

0

Glumac Stevan Piale i njegova supruga Una su 7. januara postali roditelji po drugi put.

Glumac Stevan Piale najpoznatiji je po ulozi u seriji 'Igra sudbine'
Glumac Stevan Piale najpoznatiji je po ulozi u seriji "Igra sudbine"foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumac Stevan Piale, najpoznatiji po ulozi Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine" i njegova supruga Una su pre dva dana, na najradosniji hrišćanski praznik postali ponovo roditelji.

 

– Srećan Božić svima – napisala je Una ispod objave iz porodilišta na kojoj se vide ona i tek rođena beba. 

 

Stevan i Una već imaju jednu ćerku Rosu, a ime novorođene ćerkice još uvek nije poznato.

Danas su mama i beba izašle iz porodilišta, a glumac je nedavno objavio fotografiju na kojoj se vide Una i Stevan,koji drži korpu sa bebom, a ono što je nasmejalo sve njegove pratioce jeste originalni opis fotografije.

 

Repriza najjačeg izlaska u životu 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Podsetimo, Stevan i Una Piale su se upoznali još 2011. godine u njenom rodnom Valjevu, gde je glumac tada snimao seriju "Šešir profesora Koste Vujića".

 

Una je bila sa drugaricama, došla je da gleda Miloša Bikovića i te poznate glumce (smeh). Negde je ugledala i mene – ispričao je svojevremeno Stevan u emisiji "Exkluziv".


Prvi poljubac se dogodio tri godine kasnije, na rođendanu Unine sestre.

 

– Njena sestra me je 2014. namenski pozvala na njen rođendan zbog Une. Mi smo se tada poljubili prvi put, a onda su me izbacili iz kuće, ali to je druga priča – otkrio je tada glumac.

Već prilikom prvog susreta sa Unom, Stevan je znao da je ona žena pored koje želi da ostari, pa je zbog nje pogazio svoje "muške principe". 

 

– Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuku. Za mene je to bio ogroman korak. Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana. Znam da će zvučati kao kliše, ali to veče kad sam je upoznao bilo mi je jasno da je ona žena mog života – rekao je on ranije.

 

Una je svojevremeno priznala da je u početku imala predrasude prema Stevanu jer je glumac te da mu je to bio veliki minus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

– Imala sam predrasude da će pokušati da me fascinira nekim 'poziranjem' i unapred sam zauzela gard kojim sam htela da poručim: 'Koga briga što se baviš javnim poslom – priznala je Una ranije za Hellomagazin .

 

Njih dvoje su se venčali 2019. godine, a naredne godine su postali roditelji prvi put. 

 

– Divan je muž, nežan i brižan, pogotovo kada sam bila u drugom stanju. Pošto me bole leđa, ne da ništa ne očekuje da uradim, nego me svaki čas iznenadi nekim lepim gestom, makar to bile jabuke iseckane na tacni – pohvalila je glumca jednom prilikom supruga.


 

 

makonda-tracker