ide uz sve

Severina nosi crnu, a Selena Gomez belu: Trendi jaknica po svačijem ukusu je PONOVO U MODI i najlepše izgleda ovako

0

Koja jakna će se najviše nositi tokom 2023. godine? Ako pitate vodeće trendseterke, nema dileme – samo ova!

foto: selenagomez, Instagram
foto: selenagomez, Instagram

Kvalitetna kožna jakna nešto je što vredi imati u svako doba godine i u svakoj modnoj sezoni – to će vam reći svaki stilista.


Leti su zgodan komad za povratak iz večernjeg izlaska, tokom proleća i jeseni ultimativni komad za prelazno vreme, a zimi ih možete nositi kako ispod jakne tako i u kombinaciji s krznenim prslucima i pončom.


Ukoliko odaberete model prave siluete, postići ćete urban i efektan look za ležernije prilike, a jedna varijanta je posebno popularna u poslednje vreme.

 

Reč je o kropovanoj kožnoj jakni, verziji koja munjevito osvaja trendseterke, a stručnjaci prognoziraju da će biti najdominantnija tokom proleća.

 

Kratka kožna jakna je uvek u modi, ali u poslednje vreme više nego ikad!
Kratka kožna jakna je uvek u modi, ali u poslednje vreme više nego ikad!foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pevačica i glumica Selena Gomez, jedna od najpopularnijih na Instagramu, podelila je nedavno fotografiju za koju je pozirala u vrlo kratkoj kožnoj jakni u bomber stilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

U pitanju je model brenda G-star koji košta skoro 1.400 dolara, a odlično izgleda u kontrastnoj kombinaciji sa crnom Pradinom trouglastom torbicom, koju je Selena ponela ispod jakne.


I hrvatska pop zvezda Severina pala je na čari kropovane kožne jakne, a ona je nedavno pokazala da je njen izbor crni model sa reljefnim kroko efektom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Pevačica je ovaj komad ponela sa farmerkama širokih nogavica i kratkim čizmama, čime je ovaj autfit savršen za svaki dan.

 

Kratke kožne jakne vrlo su zahvalne za kombinovanje, pa ih viđamo i u spoju s vrlo elegantnim haljinama i poslovnim kombinacijama. Naravno, kao što su nam pokazale i Seve i Selena Gomez, najlepše izgledaju u steet style varijantama, idealno uz farmerke i nonšalaltan stil.

 

 

 

makonda-tracker