(foto)

Zagrljaji i poljupci u čelo: Selena Gomez u vezi s prijateljem Miloša Bikovića?

0

Iako izvori bliski pevačici i glumici tvrde da je ona slobodna, stranim paparacima nije promaklo društvo u kom Selena Gomez uživa ovih dana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Selena Gomez nedavno je proslavila 30. rođendan, a u jednom intervjuu je istakla da se nada da će u godinama pred nama pronaći čoveka svog života i postati mama, zbog čega bi rado, kako kaže, odmorila od karijere.


Ona nije otkrivala da li je neko već ukrao njeno srce, ali strani mediji pišu da bi to mogao biti slučaj.

 

Naime, britanski Daily Mail je objavio je fotografije sa Seleninog odmora u italijanskom Pozitanu, gde se američka zvezda opuštala na jahti s prijateljima, a među njima se našao italijansko-kanadski filmski producent Andrea Jervolino.


On je, inače, i 2018. godine dovođen u vezu sa Selenom Gomez u medijima, ali ni tada nije bilo potvrde da između njih postoji nešto više od prijateljstva.
Izvor blizak pevačici nedavno je izjavio da je ona slobodna i "otvorena za ljubav".


Oseća se fantastično, vrlo mentalno, fizički i emocionalno zdravo – dodao je neimenovani izvor.


Kako pišu strani mediji, Selena i Andrea proveli su mnogo vremena zajedno na odmoru, naročito tokom njene rođendanske žurke, kada su navodno viđeni kako se grle i plešu zajedno.

 

Producent je više puta poljubio lepoticu u čelo, a još uvek nema potvrde o njihovoj romansi.

Njih dvoje su se upoznali 2016. godine, tokom snimanja filma In Dubious Battle, a od tada su ih paparaci u više uhvatili videli zajedno.

Andrea Jervolino je, inače, vrlo uspešan producent, koji je tokom duge karijere više puta nagrađen za svoj rad prestižnim priznanjima. Na Filmskom festivalu u Veneciji je 2015. godine dobio specijalnu nagradu "Mimo Rotela" za rad na filmu "ponižavanje", a sledeće je na Festivalu savremenog italijanskog filma dobio priznanje "Saving Award", i to je samo delić njegove bogate biografije.


Osnivač je više kompanija, a domaćoj javnosti je poznat zbog njegovog prijateljstva i saradnje s našim Milošem Bikovićem. Srbin i Jervolino upoznali su se pre nekoliko godina u Rimu, dok je naš glumac radio na filmu s Antoniom Banderasom, nakon čega je Andrea rešio da u Srbiji otvori ogromni studio za animaciju i kompaniju Iervolino Entertainment.

 

 

makonda-tracker