nije joj lako

Nije bilo dovoljno OBEZBEĐENJE, ni Pikeova zaštita: O postupku Đerarove devojke BRUJI SVET - SPAS je pronašla u OVOME

1

Kada je 12. januara objavljena Šakirina osvetnička pesma ceo svet je brujao o njoj, Pikeu, ali i Klari Čiji 

foto: Pike Đerar / 3gerardpique
foto: Pike Đerar / 3gerardpique

Poznata kolumbijska pevačica Šakira postigla je uspeh neviđenih srazmera najnovijom pesmom koju je posvetila bivšem partneru fudbaleru Pikeu Đeraru i njegovoj novoj devojci Klari Čiji Marti. 

 

Ona je za veoma kratko vreme ušla u uši ljudi širom sveta, a Šakira se potrudila da je dobro čuju i Pike i njegova majka, a htela to ili ne, svuda ju je čula i Klara Čija. 

 

Očigledno, mladoj ženi nije prijatno zbog "oluje" koja je nastala kao posledica pesme, zbog čega je odlučila da potraži psihološku pomoć. Ono što je jasno je da njen identitet više nije tajna, a pritisak da bude druga žena počeo je da utiče na njen život.

 

 

- Zaustavljaju je na ulici, pevaju joj pesmu, svi je prepoznaju, a to joj nikako ne prija, jer je prilično stidljiva devojka - istakla je pre nedelju dana Lorena Vaskez.

 

Ove subote u emisiji "Fiesta", novinar Saul Ortiz je pružio dodatne informacije o situaciji u kojoj se našla nova Pikeova devojka.

 

- Ona je bila u kući svojih roditelja oko osam dana, radi na daljinu - rekao je on, pa je dodao:

 

 

- Trebalo joj je utočište jer njeno stanje uma nije dobro. Nije lako biti devojka od 23 godine o kojoj neprestano već više od dve nedelje bruji ne samo cela Španija, već ceo svet - zaključio je on.

 

Klara Čija je shvatila da mora da se skloni od javnosti, jer je to ozbiljno poremetilo njeno zdravstveno stanje. 

 

Kako su strani mediji preneli, Klara Čija Marti je bila primorana da potraži pomoć psihologa, jer situacija u kojoj se našla nije bila jednostavna, a ona je devojka koja je bila potpuno anonimna, a sada je sva, često negativna pažnja, umerena direktno na nju. 

 

 

makonda-tracker