kraj se ne nazire

Šakira svaki dan zadaje NOVI UDARAC (bivšoj) svekrvi: Pikeova majka OČAJNA posle novog poteza nekadašnje snahe

0

Popularna pevačica Šakira je pobesnela i rešila da vrati porodici Pike milo za drago, a među onima koji najviše pate je navodno majka njenog bivšeg partnera

Šakira i Pikeova majka imale su vrlo loš odnos, a sukob je eskalirao proteklih nedelja
Šakira i Pikeova majka imale su vrlo loš odnos, a sukob je eskalirao proteklih nedeljafoto: Splash News / Splash / Profimedia

Monserat Bernabeu, majka katalonskog i španskog fudbalera Đerara Pikea, našla se iznenada u centru pažnje svetskih medija.


Nakon što ju je kolumbijska pevačica Šakira, s kojom je njen sin proveo 12 godina i dobio dvoje dece, "potkačila" u svojoj pesmi BZRP Music Sessions #53, usledio je niz poteza koji pokazuju da između bivše svekrve i snahe ima mnogo zle krvi.


Šakira je najpre postavila lutku u obliku veštice na terasu da gleda direktno u Monseratino susedno dvorište, pustila je svoju pesmu da glasno svira po ceo dan, a potom je podigla i betonski zid između njihovih imanja u Barseloni.

Nije ni čudo što je Kolumbijka toliko besna jer je spekuliše da je Monserat Bernabeu prikrivala sinovljevu preljubu sa studenktinjom Klarom Čijom Marti, a potom se pojavio i stari snimak na kom vidimo da se ona na prilično strašan način ophodila prema Šakiri.


Kako sada pišu španski mediji, Pikeova majka je očajna nakon što se on rastao od Šakire, pre svega jer je pevačica sinovima Milanu i Saši zabranila da kontaktiraju s bakom. Dečacima je navodno zabranjeno i da zovu Monserat telefonom, jer je kolumbijska muzička zvezda razočarana pošto je njena svekrva krila da je Pike vara i, štaviše, dopustila Pikeu da ljubavnicu dovodi u njihovu kuću – tik uz dom koji je delio sa Šakirom godinama.

 

Šakira je vrlo bliska sa sinovima Milanom i Sašom
Šakira je vrlo bliska sa sinovima Milanom i Sašomfoto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Posle svih rasprava i ozlojeđenosti, Monserat Bernabeu, tvrdi španski list Lecturas, moli sina da prestane da provocira Pikeu sumanutim potezima, poput vožnje u automobilu s kojim je Šakira uporedila njegovu ljubavnicu.

 

Majka poznatog fudbalera navodno očajnički pokušava da smiri strasti u porodici kako bi ponovo mogla da viđa unuke.


Ona je očajna – zaključuje Lecturas.


Magazin tvrdi i da se Monserat uvek trudila da pomogne da Šakirin i Đerarov odnos funkcioniše, a svoje unuke Milana i Sašu obožava. Navodno su mališani često večerali i radili domaće zadatke kod bake i deke kad bi njihovi roditelji bili odsutni zbog poslovnih obaveza.

 

Podsetite se kako su Šakira i Đerar Pike izgledali u danima ljubavi.

 

1 / 6 Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

 

 

makonda-tracker