to bi svakoga povredilo

Priredili su joj nešto NEOPROSTIVO: Šakira je 9 MESECI ĆUTALA, a onda su joj Pike i njegovi roditelji zarili nož u srce

0

Kolumbijska pevačica je dugo posle raskida sa Đerarom Pikeom dostojanstveno ćutala o svemu, a jedan potez bivše ljubavi i njegove porodice ju je toliko povredio da sad nema granicu

Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli 12 godina
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli 12 godinafoto: EPA/MARTA PEREZ

Нakon što ju je kolumbijska pevačica Šakira u svojoj pesmi BZRP Music Sessions #53"potkačila" bivšeg partnera Đerara Pikea, devojku s kojom ju je varao Klaru Čiju Marti i njegovu majku, strasti se ne stišavaju.


Svetska javnost ismeva Pikea, isplivavaju stari snimci koji svedoče o lošem odnosu Šakire s njegovom porodicom, a sportista i njegova ljubavnica se na svakom koraku suočavaju sa osudom i podsmehom. 

 

Šakira je postavila lutku u obliku veštice na terasu kako bi je bivša svekrva i prva komšinica Monserat Bernabeu gledala po ceo dan, pušta joj svoju osvetničku pesmu vrlo glasno, podigla je betonski zid između njihovih imanja, zabranila je deci da zovu baku...

 

Šakira sa Pikeovom majkom Monserat Bernabeu na jednoj fudbalskoj utakmici
Šakira sa Pikeovom majkom Monserat Bernabeu na jednoj fudbalskoj utakmicifoto: Splash News / Splash / Profimedia

Ipak, budući da su se Šakira i Pike rastali u aprilu 2022. godine, a ona je svoju osvetničku pesmu objavila tek u januaru 2023. i nizom kontroverznih poteza pokazala da ključa od besa. Nameće se pitanje – zašto baš sad. Zašto je pevačica posle devet meseci tišine odlučila da otvori Pandorinu kutiju i oslobodi sav bes koji se nakupljao u njoj?


Kako pišu španski mediji, Šakira je veoma ljuta na Pikea i njegove roditelje jer joj nisu ukazali ni trunku poštovanja niti se osvrnuli na to kako se ona oseća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

 

Štaviše, Klara Čija Marti, 23-godišnja studentkinja i hostesa s kojom ju je Pike varao, mnogo vremena provodi u dvorištu njegovih roditelja – tik uz kuću koju je on delio sa Šakirom.


Čak i da je mogla da oprosti to što je Pikeova majka navodno znala za sinovljevu aferu i skrivala je, pevačica ne može da pređe preko toga što je po ceo dan, svaki put kad pogleda kroz prozor videla fudbalerovu ljubavnicu kako se kupa u bazenu njegovih roditelja i sunča se toples.

 

To svakako ne bi mogla da radi bez njihovog dopuštenja, a niko nije mario što se sve dešava dok je Šakira kod kuće i sigurno će je videti. Možda je upravo razlog za podizanje betonskog zida između njihovih kuća?

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO


Pevačicu je navodno povredilo i to što su Pikeovi roditelji otišli na odmor sa sinom i njegovom novom devojkom, i to u luksuznu vikendicu koju su Šakira i on kupili zajedno.

 

 

makonda-tracker