uhvaćen!

Šta li će mu reći Pike? Uspeh OSVETNIČKE PESME Šakira proslavila sa čuvenim fudbalerom Barselone

0

Legendarni fudbaler kluba u kom je Đerar Pike proveo najveći deo karijere viđen je kako napušta Šakirin dom

Šakirina nova pesma obara rekorde, a ona je uspeh proslavila u krugu najbližih
Šakirina nova pesma obara rekorde, a ona je uspeh proslavila u krugu najbližihfoto: Bizarrap, Youtube Printscreen


Šakira, proslavljena kolumbijska pevačica, proteklih dana našla se u centru pažnje svetskih medija zbog objavljivanja pesme BZRP Music Sessions #53, koja je na platformi YouTube preslušana više od 150 miliona puta za samo nedelju dana.


Ona se u njoj osvrnula na svoj rastanak s fudbalerom Đerarom Pikeom, s kojim je provela 12 godina i dobila sinove Milana i Sašu, a "potkačila" je i Klaru Čiju Marti, studentkinju s kojom ju je varao, i Pikeovu majku Monserat Bernabeu.

 


Veliki uspeh pesme, koja joj je već donela više od dva miliona dolara, Šakira je proslavila žurkom u svom domu, na kojoj je okupila najbliže prijatelje. Na društvenim mrežama je podelila snimak na kom pleše s drugaricama i napisala:


Šta bi bilo s nama da nemamo prijatelje koji će nam obrisati suze i slaviti s nama lepe trenutke?

Kako sada javljaju španski mediji, među gostima na Šakirinoj proslavi našao se i jedan Pikeov kolega! U TV emisiji Salvame izneto je da je pevačicin uspeh slavio i nekadašnji igrač Barselone i legendarni holandski fudbaler Patrik Klajvert!

 

Holandski fudbaler Patrik Klajvert viđen je kako napušta Šakirinu žurku
Holandski fudbaler Patrik Klajvert viđen je kako napušta Šakirinu žurkufoto: EPA PHOTO ANP/ROBERT VOS

Španci tvrde da je on viđen kako napušta pevačicinu vilu, kada su ga paparaci fotografisali u automobilu ispred njene kuće. Prema pisanju portala Hola!, njegova supruga Rosana Lima i Klajvert godinama su se družili sa Pikeom i Šakirom, a po svemu sudeći, on je nakon njihovog rastanka na strani Kolumbijke.

 

 


 

makonda-tracker