preterala

Da li bi i SRPSKE SVEKRVE ovako postupile? Otkriveno ZAŠTO je izbio sukob Šakire i Pikeove majke sa jezivog snimka

1

Majka Đerara Pikea i slavna pevačica Šakira nisu imale sjajan odnos, a jednim detaljem je slavna Kolumbijka posebno naljutila svekrvu

Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli 12 godina
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli 12 godinafoto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Bura koju je izazvala Šakirina pesma BZRP Music Sessions Vol. 53 i dalje se ne stišava.


Iako je delovalo da će njen raskid sa fudbalerom Đerarom Pikeom proteći mirno iako ju je sportista prevario s mladom studentkinjom Klarom Čijom Marti, devet meseci kasnije usledio je pravi mali rat zbog jedne greške zbog koje ćse Pikeovi roditelji sigurno kaju.


Pevačica je u pesmi koja je na platformi YouTube za dve nedelje preslušana više od 213 miliona puta pevala o ovoj preljubi, a "potkačila" je i svoju bivšu svekrvu Monserat Bernabeu.

 


U danima nakon što je lansirala svoj planetarni hit, ona je postavila na terasu koja gleda pravo na kuću Pikeove majke Monserat Bernabeu lutku u obliku veštice, puštala joj neprestano glasno svoju novu pesmu, a potom i izgradila veliki zid između njihovih imanja.

Pre nekoliko dana na Tviteru se pojavio stari snimak koji pokazuje samo deo lošeg odnosa Pikeove majke sa Šakirom. Očigledno je da nije u pitanju prijateljsko ćaskanje jer Monserat Bernabeu na samom početku snimka drži Šakiru za vilicu, razrogačenih očiju, a potom stavlja kažiprst na usne kao da joj poručuje da ćuti.

Da stvar bude gora, Pike za to vreme stoji pored kao da se ne dešava baš ništa!

 

  • Zašto je Pikeova majka napala Šakiru?


U međuvremenu je otkriveno kada je sporni snimak nastao.


Sve se dogodilo 2015. godine, iste godine kad je pevačica donela na svet svog mlađeg sina Sašu. Đerar Pike je na Katalonski sportski festival poveo životnu saputnicu Šakiru i roditelje Monserat i Žuana, a kolumbijska muzička zvezda odabrala je pomalo slobodno modno izdanje.

 

 

Ona se pojavila u u haljini na bretele ispod koje nije nosila grudnjak, a navodno je ovo naljutilo Monserat Bernabeu.


Pikeova majka, koja je, inače, ugledna hirurškinja, pripadnica je visokog katalonskog društva i potiče iz ugledne porodice, a zasmetalo joj je što je njena snaha bila provokativnije odevena.


Upravo je to navodno razlog njihvog sukoba koji je na kraju snimljen, a tokom rasprave i vidimo kako Šakira oblači crni sako preko haljine.

 

makonda-tracker