njeno zanimanje nikad nećete pogoditi

TRADICIONALNA žena koja prstom poručuje Šakiri da ĆUTI: Ko je, zapravo, Pikeova MAJKA, Monserat Bernabeu?

0

Svetski mediji ponovo bruje o odnosu Šakire i njenog bivšeg Đerara Pikea.

foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA
foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

Nakon što su zajedničkom izjavom saopštili da okončavaju desetogodišnju vezu u kojoj su dobili i dvojicu sinova, Sašu i Milana, Šakira i Pike su pokrenuli mali milion priča vezanih za njihov odnos.

 

Kada se saznalo da je razlog raskida prevara, Šakira i Pike su odmah postali tema broj jedan svih medija. Pike je ubrzo otpočeo vezu sa Klarom Čijom Marti, počeo da se pojavljuje s njom svuda i time razbesneo Šakiru.

 

Koliko je bila besna, pokazuje i njena poslednja pesma u kojoj javno proziva svog bivšeg i njegovu sadašnju devojku, a nakon što je brojnim siutacijama privukla pažnju, sada se pojavio i snimak na kom je njegova majka napada i fizički i pritom joj prstom pokazuje da ćuti.

 

Iako su mnogi osudili kada je Šakira postavila lutku u obliku veštice da gleda na svekrvin prozor i to što je planirala da podigne zid između imanja, sada su mišljenja drugačija.

 

Podsetimo, Šakira je ostala da živi u porodičnoj kući koja ima zajednički prolaz sa kućom Pikeovih roditelja.

 

Ko je Monserat Bernabeu?

Pikeova majka Monserat je, navodno, oduvek želela da pomogne u odnosu svog sina i njegove partnerke, međutim Šakira je otkrila kako je jednu od najvećih grešaka u životu napravila baš zbog nje. Na paž frizuru se pre nekoliko godina ošišala baš na nagovor Pikeove majke, jer je Monserat tvrdila da "nije pristojno da žena njenih godina ima dugu kosu".

 

Monserat je rođena u Španiji i po zanimanju je lekar, specijalista fizikalne medicine. Diplomirala je na Univerzitetu u Barseloni i sve vreme je zaposlena, međutim ne zna se tačno koliko ima godina, pretpostavlja se između 55 i 65.

 

 

makonda-tracker