(FOTO)

Zakopali ratne sekire zbog SAMO JEDNOG RAZLOGA: Šakira dopustila Pikeu da kroz SKRIVENI PROLAZ uđe u porodičnu kuću

0

Poslednjih nekoliko meseci fudbaler i pevačica ne prestaju da intrigiraju javnost.

Šakira proslavila rođendan sinu Milanu
Šakira proslavila rođendan sinu Milanufoto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Nakon što su Šakira i Đerar Pike saopštili da se rastaju nakon deset godina veze, malo je trebalo da sav prljav veš ugleda svetlost dana kada je u pitanju ova porodica.

 

Najpre je sve bilo na pretpostavkama kako je fudbaler prevario pevačicu, međutim, ubrzo nakon toga, on se i pojavio sa svojom novom izabranicom Klarom Čijom Marti i spektakl je počeo.

 

Šakira je objavila pesmu u kojoj se na indirektan način opevala kako se oseća, ali pravi udarac je zadala poslednjom pesmom koja ne prestaje da bude jedna od najslušanijih širom sveta. Brutalno je isprozivala svog bivšeg i njegovu novu devojku, a to nije bilo dosta, pa je pokvarila odnose i sa Pikeovom majkom.

Navodno, pevačica želi da podigne zid između svoje i kuće njegovih roditelja, s obzirom na to da su komšije i dele čak i zajednički prolaz koji spaja kuće.

 

Ipak, čini se da zbog dece mogu da zakopaju ratne sekire bar na kratko, pa je tako Pike prisustvovao i proslavi desetog rođendana njihovog sina Milana.  Fudbaler je, kako bi izbegao novinare, u svoju nekadašnju kuću ušao kroz prolaz iz roditeljske kuće, međutim uslikali su ga kada je krenuo sa rođendana.

 

1 / 8 Foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

 

On je bio nasmejan u automobilu sa drugim sinom i odvezli su se u nepoznatom pravcu.

 

Podsetimo, pojavile su se i glasine kako Klara Čija nije prva s kojom je on prevario pevačicu, navodno, to se već dešavalo, ali je Šakira opraštala dok nije shvatila da se u ovu devojku ipak zaljubio.

 

 

makonda-tracker