ovo je smetnula s uma

I veza Šakire i Pikea počela je – PREVAROM: 11 godina duga ljubav okončala se zbog strasti koju nisu mogli da obuzdaju

0

Svima je dobro poznato da su iskre između Šakire i Đerara Pikea planule tokom snimanja spota za pesmu Waka Waka, ali mnogi ne znaju da tada nije bilo sve idealno za njihovu ljubav

Đerar Pike i Šakira na početku veze
Đerar Pike i Šakira na početku vezefoto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Kolumbijska pevačica Šakira (45) i španski fudbaler Đerar Pike (35) proteklih dana su glavna tema u svetskim medijima koji se bave životima poznatih.


Nakon što je prošle godine par saopštio da se rastaje, otkriveno je da je nekadašnji igrač Barselone prevario pevačicu, nakon čega je ona mesecima ćutala o svemu. Ipak, nakon što je progovorila u jednom intervjuu o tome koliko joj sve teško pada, Šakira ne može da sakrije koliko je povređena. Tako je Pikeu posvetila već tri pesme, a najnovija je posebno odjeknula.


Ona je u "osvetničkoj pesmi" BZRP Music Sessions Vol. 53, koju je snimila s argentinskim producentom i di-džejem Bizarepom iznela niz opaski koje su privukle mnogo pažnje.

 

 

Pevala je Šakira kako je njen bivši "menjao roleks za kasio" i "ferari za tvingo", jasno aludirala na Pikeovu devojku Klaru Čiju Marti, koja je upola mlađa od nje, a on joj je odgovorio tako što je sklopio ugovor s markom satova "Kasio", nosio ovaj ručni sat u jednoj emisiji, a potom se i pojavio pred foto-reporterima vozeći Reno Tvingo.

 


Šakira je, uz to, postavila lutku u obliku veštice na terasu, tako da je to jedino što iz svoje kuće može da vidi Pikeova majka, koja je navodno prikrivala njegovu aferu, a ova njena pesma se čuje po ceo dan iz njenog dvorišta.

Očigledno povređena, Šakira je očito smetnula s uma da je i sama varala u prošlosti, kao i da je, štaviše, njena ljubav sa Đerarom Pikeom počela kada je ona slomila srce svom bivšem dečku.


Pre nego što je upoznala fudbalera, Šakira je 11 godina bila u vezi Antoniom de la Ruom, poznatim argentinskim advokatom i sinom bivšeg predsednika Argentine Fernanda de la Rue.

 

1 / 5 Foto: GAMBA / The Photo One / Profimedia

 

Oni su živeli zajedno i proputovali planetu, a posle više od decenije sreće, Šakira je 2011. godine na svom zvaničnom sajtu saopštila da su advokat i ona raskinuli nakon što su doneli "zajedničku odluku da odmore o svoje romantične veze".


Pevačica je tada istakla da "na ovaj period razdvajanja gleda kao na privremen i kao na vreme za individualni rast jer oni nastavljaju da budu partneri u poslovnim i profesionalnim životima". Naime, De la Rua je brinuo o pevačicinim "poslovnim i karijernim interesima, kao i uvek", istakla je.


Baš u to vreme, spekulisalo se da je Šakira prevarila dečka sa – Đerarom Pikeom!

 

Đerar Pike u spotu za pesmu Waka Waka
Đerar Pike u spotu za pesmu Waka Wakafoto: Shakira, Youtube Printscreen

Oni su se upoznali na snimanju spota za pesmu "Waka Waka", koju je Kolumbijka snimila povodom Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. u Južnoj Africi. Kako je tada pričala, pre toga nije znala ni ko je Pike, ali su uskoro postali nerazdvojni, toliko da se pričalo da više vremena provodi s njim nego sa Antoniom. Mnogi su viđali Šakiru i Pikea na romantičnim večerama i tajnim putovanjima, a čim je pevačica saopštila da više nije sa De la Ruom, svi su bili sigurni da je razlog preljuba.

 


Tada su njih dvoje negirali da između njih postoji nešto.


Mi smo samo prijatelji. Tu nema ničeg više. Ne znam ništa o njenom raskidu – rekao je tada Pike novinarima. – Od vas sam saznao za to. Mi smo samo drugari i to je sve.


Šakira je i sama prokomentarisala da ne treba obraćati pažnju na tračeve.
Izvor blizak pevačici je pre nekoliko godina tvrdio da nema sumnje u to da su Šakira i Pike bili zajedno mnogo pre nego što se zvanično rastala od De la Rue.

 

Šakira i Đerar Pike na početku veze
Šakira i Đerar Pike na početku vezefoto: EPA/ANDREU DALMAU

– To je trajalo tri meseca pre nego što je ostavila De la Ruu, ali pošto je on bio i njen menadžer i imali su zajedničke nekretnine, morali su sve da srede sa advokatima. Ubrzo potom, Šak je zatrudnela, dok je Antonio upoznao svoju buduću suprugu i majku svoje dece – rekao je izvor.


Šakira je sa Pikeom dobila dvojicu sinova: Milana Mubaraka Pikea, koji je došao na svet 2013, i Sašu Mubaraka Pikea, rođenog 2015. godine.

 

makonda-tracker