raskoš poput holivuda

5 TORTI, DEKORACIJA od koje "staje pamet" i jedan preslatki DETALJ: Zavirite na rođendansku žurku sina Seke Aleksić

0

Kada su mališani u pitanju Seka Aleksić ne štedi, već joj je najvažnije da im ispuni sve želje 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Poznata pevačica Seka Aleksić godinama je vodila bitku za potomstvo i na kraju je uspela u nameri da postane majka.

 

Njen dugogodišnji partner Veljko Piljikić sada su ponosni roditelji dvojice dečaka, a jedan od njih, stariji upravo je napunio 3 godine.

 

Uprkos tome što je veoma popularna Seka se trudi da svoju porodicu drži podalje od očiju javnosti. Ipak, kada su neki važni događaji u pitanju, Seka nas ponekad obraduje fotografijama svojih mališana.

 

 

Tako je bilo i za proslavu 3. rođendana malog Jovana Piljikića koja je upriličena u atmosferi od koje zastaje dah.

 

Naime, Seka je svom ljubimcu napravila rođendansku žurku kakvu mnogi mališani priželjkuju, a sve je bilo duhu onog što mališan najviše voli, a to su domaće životinje.

 

Na storijima koje je lepa pevačica objavila na svom Instagramu mogli smo da vidimo da je ceo prostor u kojem je priređena rođendanska žurka bio opremljen tako da je podsećao na proslave mališana najpoznatijih holivudskih zvezda.

 

 

Na slatkom stolu koji je bio ogroman našlo se čak 5 torti, a tu su bili i popsi, mafini, sokovi i druge slatke zanimacije. Ono što je privuklo najveću pažnju jesu bale sena i figure domaćih životanja, koje su bile svuda.

 

Čini se da je Seka svojoj deci usadila ljubav prema prirodi i životinjama, pa ne iznenađuje što je smatrala da će malog Jovana baš takva dekoracija učiniti presrećnim.

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u bogatoj galeriji koja je pred vama.

 

1 / 12 Foto: Instagram / Seka Aleksić

 

 

makonda-tracker