ne znaju za krizu

"Vreme je za TREĆE DETE!" Seka Aleksić otkrila zanimljive detalje o svojim sinovima, porodici i suprugu

0

Seka Aleksić i Veljko Piljikić godinama važe za jedan od najskladnijih parova sa estrade, a pevačica i voditeljka odala je zanimljive detalje iz svoje porodične svakodnevice

foto: Instagram
foto: Instagram

Seka Aleksić važi za jedno od najpopularnijih lica srpske estrade, ali ne voli mnogo da eksponira svoju porodicu i intimu. Pevačica i voditeljka emisije "Majke i snajke" već godinama je u braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim je dobila sinove Jakova i Jovana, a njihova porodična idila mnogima može poslužiti kao primer.

 

 

Seka je u jednom intervjuu prokomentarisala činjenicu da se mnogo parova sa javne scene u poslednje vreme razvelo, te navela da smatra da je i pandemija u velikoj meri uticala na međuljudske odnose.

 

1 / 20 Foto: Youtube Printscreen

 

Njima je verovatno samo falio okidač — rekla je pevačica, koja je zatim upitana da li je ona nekad imala krizu u braku sa suprugom Veljkom Piljikićem.

 

Ne, ja ne znam šta je bračna kriza. Za brak je potrebno dvoje, mora mnogo da se razgovara — rekla je Seka za Blic.

 

 

Njen mlađi sin Jovan nedavno je napunio dve godine, dok stariji Jakov ove godine puni šest, pa je Seka priznala da razmišlja i o trećoj bebi!

 

— Vreme je za treće dete, sad mogu da se pripremam za to, dečaci su porasli. Ali, ne sluša me nijedan. Tvrdoglavi su na mene, tatu više slušaju. Dugo sam čekala prvo dete i od te silne ljubavi zaboravim da budem stroga, ne umem ja to — ispričala je Seka za pomenuti medij.

 

 

 

makonda-tracker