raskošno

Zlatni escajg, raskošni svećanjaci, čaše od kristala: Ovako Seka Aleksić provodi Božić u porodičnom domu u Staroj Pazovi

3

Kada je u pitanju proslava najlepšeg hrišćanskog praznika Seka Aleksić nije štedela vreme, ali ni novac 

foto: M. M.l/ATAImages
foto: M. M.l/ATAImages

Poznata pevačica Seka Aleksić ima dom iz snova. Tokom novogodišnjih i božićnih praznika on dobija potpuno novo ruho, a poseban značaj za celu porodicu ima božićni ručak.

 

Najradosniji hrišćanski praznik Seka provodi u krugu porodice, a sada je odlučila da deo te intimne atmosfere podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Tada smo imali prilike da vidimo kako izgleda njena bogata trpeza, a od dekoracije stola mnogima će se zavrteti u glavi.

 

 

Ono što su svi prvo primetili jesu raskošni zlatni svećnjaci i escajg, ali i prelepe kristalne čaše od kojih zastaje dah. 

 

Takođe, tu su bile i raskošna dekoracija stola, a sve u pastelnoj braon boji. Seka je poznata kao neko ko voli da se bavi dekoracijom kuće, a ovaj praznik, čini se, bio joj je velika inspiracija. 

 

Seka Aleksić i Veljko
Seka Aleksić i Veljko foto: veljko_piljikic, Instagram

 

Kako i mnogo puta do sad Seka je ove praznike provela sa svojom porodicom, suprugom Veljkom i decom, a uživanje je upotpunjeno ukusnom hranom i odličnim raspoloženjem.

 

Kako izgleda dekoracija uoči božićnih praznika u domu Seke Aleksić pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 6 Foto: Seka Aleksić / Instagram

 

makonda-tracker