skladan život

Za njega ona nije Seka Aleksić: Pevačica otkrila kako je suprug zove dok sami uživaju u idili

2

Seka Aleksić često suprugu priređuje romantične gestove kojima održava njihov divan odnos pun ljubavi i poštovanja

foto: veljko_piljikic, Instagram
foto: veljko_piljikic, Instagram

Pevačica Seka Aleksić može da se pohvali stabilnim brakom i porodičnom srećom, koju je pronašla sa Veljkom Piljikićem. Kako ona ističe, zaljubljive je prirode po pitanju svega osim muškaraca – ona je svog Gospodina Pravog pronašla.


Ja sam zaljubljive prirode i tu ne mislim na muškarce. Zaljubim se u dobar kadar na snimanju spota, u osobe koje se žrtvuju za svoje saradnike i takve ljude mnogo cenim. Trudim se da im pružim sve u životu, da ih čašćavam kupujem poklone i da im pokažem koliko sam zahvalna što su tu – ističe Seka.

 

Pevačica objašnjava da ona svoju ljubav neguje i svakodnevno zaliva sitnim gestovima koji mnogo znače, a upravo je to jedna od tajni njenog srećnog braka.

 


Svom suprugu svakodnevno priređujem sitnice koje on poštuje i voli, svakodnevno želim da se on oseća kao kralj u svom kraljevstvu, a ja kao njegova kraljica. Želim da mu sve pružim i da mu sve bude na dohvat ruke. Veljko izuzetno mnogo trenira, zdravo se hrani. Ne jede on samo skupe stvari, obraduje se i kada napravim pljeskavice od spanaća, ali hrani se zdravo i ja mu tim stvarima udovoljavam – kaže Seka.


Poznato je da je pevačica pravi majstor u kuhinji, a najradije svom suprugu priprema nešto čemu se ne nada kada završi sve obaveze i ostane sama s njihovim sinovima Jakovom i Jovanom.

 


Najviše volim da ga obradujem kada ostanem sama sa decom. On tada misli da će pojesti nešto što je ostalo od juče ili popiti protein jer „Svetlana nema vremena nešto da mu skuva“. Inače, uvek me zove ili tako ili „ljubavi“, nikada ne kaže Seka. E onda kada dođe, sačekaju ga tri jela na stolu, ja onda uživam dok ga gledam. Poklon svako može da kupi ali u ovim momentima ti zapravo pokazuješ ljubavi i požrtvovanje – ispričala je za Seka za Svet.

 

 

 

makonda-tracker