ćao kilogramima

Tajne iz kuhinje Seke Aleksić: Evo kako je dovela liniju do savršenstva i kako ju je Veljko MOTIVISAO

0

 

Seka Aleksić ne krije da s vremena na vreme ima problema sa kilogramima, a sada je objasnila i kako je lako i brzo uspela da smrša

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Seka Aleksić je u srećnom braku sa svojim Veljkom Piljikićem već duže vreme, a kao kruna njihove velike ljubavi rodili su im se sinovi Jakov i Jovan. Kao i svaka pevačica tog ranga, Seka uvek ima dosta posla, pa se zato i trudi da uvek izgleda što bolje može.

 

To se odnosi i na manje probleme sa viškom kilograma, koje je u potpunosti rešila sa izvesnim promenama koje je uvela u svoj život.

 

- Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovek – priznaje pevačica za Alo.

 

 

Lepa pevačica moćnog glasa takođe je otkrila da je njen suprug Veljko na jedan zaista presladak način motivisao da se lakše izbori sa manjim viškom, ali i da je više nego zadovoljan rezultatima koje je postigla.

 

- Veljko je veoma srećan što sam smršala, jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela – priznala je Seka.

 

 

S druge strane, Seka ne krije da i ona sama redovno sprema razne poslastice kada joj vreme i posao to dozvoljavaju.

 

- Za Novu Godinu neću ništa kuvati, jer ću raditi i preko dana, a i uveče. Međutim, za Božić ću skuvati sve što se tradicionalno sprema za najradosniji hrišćanski praznik. Znam da zavijam i sarmu, sve radim, a kada stignem kući, spremiću pasulj na vodi jer postim. Ova gospođa u lateksu će kod kuće kuvati pasulj - sa osmehom priča sjajna pevačica, a izgleda i kuvarica.

 

 

Premda i se ona sama više nego dobro snalazi u kuhinji, priznaje da je za prave slasne poslastice ipak zadužen njen Veljko.

 

- Veljko je ipak bolji u kuhinji od mene i pravi najbolje burgere. One masne, savršene, što cure niz usta. Inače, Veljko i ja nikada nismo imali kuvaricu jer možemo sve sami da napravimo. Jedino što imamo je dadilja jer nam je neophodna pomoć oko dece - ispričala je Seka.

 

 

makonda-tracker