evo od koga je nasledila stil i lepotu

Gazi 7. deceniju i sada je sve jasno: Seka Aleksić podelila fotografiju sa MAJKOM, svi gledaju u AUTFIT - oduševljeni su

0

Majka naše poznate pevačice proslavila je rođendan, a Seka je tu prilku iskoristila da podeli njihov zajednički selfi

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularna pevačica Seka Aleksić pronašla je svoj mir daleko od očiju javnosti, u luksuznoj kući koju je napravila u blizini Stare Pazove. 

 

Daleko od očiju radoznalih prolaznika ona uživa u mirnom porodičnom životu i uvek se raduje kada joj majka Ibrima Aleksić dođe u posetu. Ona joj je oduvek velika podrška, ali retko kada imamo priliku da je vidimo u javnosti.

 

 

Ipak, proslava 66. rođendana Sekine majke bio je povod da nam pruži priliku da vidimo kako ona izgleda. 

 

Seka je na svom storiju podelila njihovu zajedničku fotografiju, koja je slobodno se može reći oduševila mnoge.

 

Na njoj možemo da vidimo Seku i njenu majku u veoma smelom stajlingu. Naime, Sekina majka je promenila boju kose, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste njen braon kožni kaput i čizme sa velikom platformom.

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Seka sa svojim autfitom nije zaostajala za majkom, a ono što su svi primetili jeste to da se Ibrima u poslednje vreme podmaladila i da izgleda kao da joj je bar dvadeset godina manje. Sada je jasno na koga je Seka nasledila lepotu i šarm.

 

Uz selfi Seka je napisala:

 

Jedina kraljica koju poznajem! Mama, srećan 66. rođendan - čestitala je Seka Aleksić majci rođendan.

 

Da podsetimo, Ibrima nije oduvek živela lagodnim životom. Ona se tokom ratnih godina koje je preživela trudila da njena deca ne oskudevaju. Sama se starala o sinu i ćerki, koja ne krije koliko joj je zahvalna na svemu.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker