nisko i bezobzirno

"Imaš bebeći mozak, to ti je od hormona": Megan uvredila Kejt Midlton rečima koje su izazvale buru u celom kraljevstvu

5

Princ Hari će u svojoj novoj knjizi otkriti detalje senzacionalne svađe između Megan i Kejt Midlton

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tokom priprema za venačanje vojvode i vojvotkinje od Saseksa u maju 2018. godine, navodi Hari, Megan Markl je rekla Kejt Midlton da ima "bebeći mozak" zbog hormona.

 

Kejt, koja je rodila svoje treće dete mesec dana pre venčanja Megan i Harija bila je veoma uznemirena zbog tih njenih optužbi.

 

Ipak, ona nije bila jedina koja je bila uvređena. I Megan se našla "prozvanom" jer su joj mnogi zamerili zbog tog komentara.

 

 

Hari kaže da je Megan zamereno to da ona nije bila dovoljno bliska sa Kejt da bi mogla o tome da govori sa njom.

 

- To je izazvalo veliku svađu jer je Megan rečeno da nije smela tako da razgovara sa Kejt jer njih dve nisu dovoljno bliske. To nije bio način na koji su ljudi komunicirali jedni sa drugima u kraljevskoj porodici - naveo je izvor blizak porodici.

 

Nakon toga usledili su loši odnosi i među braćom.

 

Megan je ovu svađu prvi put pomenula kada je gostovala kod Opre Vinfri u njenoj emisiji. Kada je Opra pitala da li su tačni navodi da je ona rasplakala Kejt Megan je rekla da se dogodilo suprotno.

 

Kejt Midlton i Megan Markl
Kejt Midlton i Megan Marklfoto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

 

- Ona je mene rasplakala. Povredila je moja osećanja. Bila je to zaista teška nedelja pred samo venčanje, bila je uznemirena zbog nečega, ali na kraju se ona meni izvinila - rekla je Megan.

 

Hari je takođe otkrio i da su on i njegov brat princ Vilijam imali više puta fizičke obračune tokom detinjstva. Kako je naveo, najviše ga je povredilo kada je izneo svoje mišljenje o njegovoj suprugzi Megan Markl.

 

- Megan je teška, gruba, bila je loša prema osoblju - navodno je rekao Vilijam o Megan.

 

Princ Hari i Princ Vilijam
Princ Hari i Princ Vilijamfoto: EPA-EFE/Yui Mok / POOL

 

Zbog toga je došlo do fizičkog obračuna kada je Vilijam zgrabio Harija za kragnu i pokidao mu ogrlicu koju je nosio oko vrata, a potom ga odgurnuo na pod.

 

I ovo nije kraj optužbama na račun članova kraljevske porodice. Mnogo toga je Hari najavio, a sve oči javnosti uperene su u njega i njegovu suprugu Megan Markl. 

 

makonda-tracker