šokantni detalji

Princ Hari nazvao Vilijama ARHINEPRIJATELJEM: "Uvek je bila igra naslednika i rezerve"

0

Novi detalji iz memoara princa Harija pod nazivom "Spare" ne prestaju da šokiraju svetsku javnost.

Prinčevi Vilijam i Hari na otkrivanju statue 'Princeza Dajana' uoči njenog 60.rođendan
Prinčevi Vilijam i Hari na otkrivanju statue "Princeza Dajana" uoči njenog 60.rođendanfoto: EPA-EFE/Yui Mok / POOL

Procurili detalji iz memoara princa Harija "Spare" koji treba da budu objavljeni 10. januara ne prestaju da šokiraju i tresu svetsku javnost.

 

Nakon izlaska dokumentarne serije "Hari i Megan" mnogi su spekulisali da je odnos između prinčeva Vilijama i Harija bespovratno uništen, ali čini se da će se posledice po njihov odnos osetiti tek nakon izlaska dugoočekivanih memoara.

 

Podsetimo, Hari je optužio princa Vilijama i Kejt Midlton za skandal neviđenih razmera koji se dogodio kada je 2005. godine na jednoj privatnoj žurci nosio nacističku uniformu.

Kako tvrdi vojvoda od Saksesa, on je razmišljao da li da kao kostim obuče pilotsku odeću ili nacističku uniformu, pa da je pitao brata i snaju za mišljenje. 

 

– Pozvao sam Vila i Kejt da ih pitam šta misle. Rekli su Nacistička uniforma – napisao je Hari u memoarima, prenosi PageSix.

 

– Oboje su urlali od smeha. Gore od Vilijevog trikoa! Mnogo smešnije! Što je, opet, bila poenta– piše u memoarima.

Princ Hari, Princ Vilijam, Vilijam i Hari
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Malo kasnije izašao je deo knjige u kojem se tvrdi da je Vilijam Harija napao fizički i da je tom prilikom Megan Markl nazvao "bezobraznom" i "teškom".

 

– Sve se dogodilo brzo, tako brzo. Zgrabio me, strgao mi okovratnik i oborio me na pod. Pao sam na pseću činiju koja je pukla pod mojim leđima. Ležao sam na trenutak, omamljen, a onda sam ustao i rekao mu da izađe – napisao je Hari o incidentu koji se navodno dogodio u Nottingham Cottageu 2019. godine.

 

Nakon ovog sukoba, Hari je imao vidljive ogrebotine i povrede na leđima, a prva osoba koja je saznala za njegov sukob bila je njegova terapeutkinja.

Kao da ovo nisu već dovoljno šokantni podaci, sada su izašle nove pojedinosti tačnije tvrdnje da je princ Hari svog brata Vilijama nazvao arhineprijateljem u svojim memoarima. 

 

Ovaj najnoviji citat iz knjige jutros je otkrio voditelj "Dobro jutro Amerika" Majkl Strahan u kratkom snimku iz intervjua sa Harijem, koji bi trebalo da bude emitovan u celosti u ponedeljak ujutru.

 

U kratkom isečku iz intervju čuje se Strahan koji pita Harija: "Postoji citat u knjizi u kome svog brata nazivate svojim voljenim bratom i glavnim neprijateljem. To su jake reči. Šta ste mislili pod tim?'

 

Uvek je postojalo takmičenje među nama, čudno. Mislim da je to zaista uvek bila igra "naslednika/rezervnog" – odgovorio je Hari.

 

 

makonda-tracker