iskrenoizgleda da nisu toliko loši

Kako sad to?! Princ Hari priznao šta mu NEDOSTAJE iz života u kraljevskoj porodici, a mnogi će biti IZNENAĐENI

1

Nakon dokumentarne serije "Hari i Megan", svi sa nestrpljenjem očekuju Harijeve memoare koji će biti objavljeni 10. januara.

Princ Hari i Megan Markl napuštaju proslavu Platinastog jubileja u junu ove godine
Princ Hari i Megan Markl napuštaju proslavu Platinastog jubileja u junu ove godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Dokumentarna serija "Hari i Megan" podigla je dosta prašine i čini se da je otvorila Pandorinu kutiju.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otkrili su pod kojim okolnostima su živeli u Velikoj Britaniji, u kakvim su odnosima bili sa ostalim članovima kraljevske porodice i kroz šta je sve prošla Megan Markl.


Princ Hari je priznao da je usred odluke da napuste kraljevske dužnosti i porodicu ostao bez nekoliko prijatelja. Takođe, on je u dokumentarcu objasnio da se preselio u Montesito u Santa Barbari zato što se promenio.

 

– Promenio sam se do te mere da sam prerastao svoje okruženje. Dakle, ovo je bilo najočiglednije mesto za dolazak – rekao je on, dodajući da je to i lokacija na kojoj bi verovatno i njegova pokojna majka, princeza Dajana, "živela".


–  Postoje trenuci kada sam bio ljut, ali ne mogu da budem toliko ljut jer iskreno osećam da smo ja – i mi – upravo tamo gde bi trebalo da budemo – rekao je i dodao:

 

–  Prešli smo na drugu stranu.

 

Ipak, da mu nedostaju određene stvari iz pređašnjeg života, potvrdio je u dokumentarcu.

 

Princ Hari i Megan Markl na jednoj od kraljevskih dužnosti.
Princ Hari i Megan Markl na jednoj od kraljevskih dužnosti.foto: Epa / Stringer

– Nedostaju mi čudna porodična okupljanja kada smo svi nekako okupljeni pod jednim krovom u, znate, određena doba godine. To mi nedostaje – rekao je.


– Znate, to što sam bio deo institucije značilo je da sam u Ujedinjenom Kraljevstvu – tako da mi nedostaje Velika Britanija, nedostaju mi prijatelji –

Svi željno iščekuju 10. januar kada će izaći dugoočekivani memoari vojvode od Saseksa pod nazivom "Spare". 

 

– Nosio sam mnogo šešira tokom godina, i bukvalno i figurativno, i nadam se da ću pričajući svoju priču – uspone i padove, greške, naučene lekcije – pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo –  rekao je princ Hari u saopštenju za javnost kojim je najavljivao svoju novu knjigu, dodajući da je "uzbuđen što će ljudi pročitati iz prve ruke izveštaj o mom životu koji je tačan i potpuno istinit".

 

makonda-tracker