nema pomirenja

Procurili detalji memoara princa Harija: Dva člana kraljevske porodice očekuje NAJGORE

0

Detalji autobiografije princa Harija "Spare" koja treba da izađe 10. januara su procurili.

Članovi britanske kraljevske porodice
Članovi britanske kraljevske porodicefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ma koliko se činilo da je kraljevska porodica najgore prošla u 2022. godine, od smrti kraljice Elizabete Druge do dokumentarne serije "Harija i Megan" koja je podigla mnogo prašine, izgleda da će članovi britanske kraljevske porodice morati da se pripreme za još veću buru u 2023. godini. koja će uslediti nakon objavljivanja memoara princa Harija.

 

Knjiga će biti objavljena 10. januara i sastojaće se od niza intervjua, isečaka iz dokumentarnih filmova i rijaliti emisija u kojima je princ Hari govorio o svojoj porodici.

 

Izvori tvrde da su Vilijam i Kejt oni koji treba da se pripreme za najgore, a iako se očekivalo da će biti "tvrd" prema Vilijamu i da će čak izreći neke stvari o Kejt Midlton, on je navodno bio i ljubazniji nego što se očekivalo prema kralju Čarlsu.

– Uopšteno govoreći, mislim da će knjiga biti mnogo gora nego što kraljevska porodica očekuje – rekao je jedan izvor za The Sunday Times.

 

– Sve je ogoljeno. Čarls je prošao mnogo bolje nego što sam očekivao, biće teško za Vilijama, a čak je i Kejt dobila malo kritika – dodao je izvor.

Kako tvrdi izvor za 'The Sunday Times',  izgledi da se Vilijam i Hari pomire nakon ove knjige su mizerni
Kako tvrdi izvor za "The Sunday Times", izgledi da se Vilijam i Hari pomire nakon ove knjige su mizernifoto: EPA-EFE/STR

– Postoje i sitni detalji i opis svađe među braćom. Ja lično ne vidim kako će Hari i Vilijam moći da se pomire posle ovoga – rekao je izvor.

 

Kako je rekao za "The Sunday Times", knjiga ostavlja utisak da se Hari još uvek bori da preboli smrt svoje majke, princeze Dajane koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.

A onda je sve strahove i zabrinutost kroz šta je sve prolazila njegova majka sa paparaco fotografima projektovao na svoju suprugu Megan Markl.


Popularnost Harija i Megan je opala tokom poslednjih meseci u Velikoj Britaniji, a sada se i Amerikanci okreću protiv para.

 

Nakon objavljivanja Netfliksove serije, naišli su na negativne reakcije i optužbe da je u marketing dokumentarne serije uključen lažan sadržaj i da su intervjui bili isuviše pristrasn iu korist vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

 

"The Hollivood Reporter" je seriju označio "neupečatljivom", dok su drugi mediji proglasili seriju "Hari i Megan" "rijaliti programom", a ne ozbiljnim dokumentarcem. 

 

makonda-tracker