ovo nismo očekivali

"Mislili su da je smešno": Princ Hari OKRIVIO Vilijama i Kejt za NAJVEĆU GREŠKU u svom životu

0

Memoari princa Harija izlaze 10. januara, a ovo su detalji koji očekuju sve čitaoce.

Prinčevi Vilijam i Hari i Kejt Midlton u Francuskoj u julu 2016. godine
Prinčevi Vilijam i Hari i Kejt Midlton u Francuskoj u julu 2016. godinefoto: EPA/FRANCOIS MORI / POOL MAXPPP

Dokumentarna serija "Hari i Megan" je već podigla dosta prašine u celom svetu i prikazala britansku kraljevsku porodicu u potpuno novom svetlu.

 

U ovoj mini-seriji od 6 epizoda mogli smo da vidimo kako se odvijala veza princa Harija i Megan Markl od samog početka, kako je izgledalo kraljevsko venčanje i da otkrijemo dosad nepoznate detalje njihovog života u kraljevskoj porodici, kao i kako je izgledao njihov odlazak iz Velike Britanije.

 

I kao da to nije bilo dovoljno da naruši odnose između članova kraljevske porodice, a ponajviše između braće Vilijama i Harija, 10. januara izlaze dugoočekivani memoari princa Harija pod nazivom "Spare", čije je pojavljivanje odloženo zbog smrti kraljice Elizabete Druge. 

Kako smo već pisali, knjiga će se sastojati od niza intervjua, isečaka iz dokumentarnih filmova i rijaliti emisija u kojima je princ Hari govorio o svojoj porodici.

 

Izvori tvrde da su Vilijam i Kejt oni koji treba da se pripreme za najgore, a iako se očekivalo da će biti "tvrd" prema Vilijamu i da će čak izreći neke stvari o Kejt Midlton, on je navodno bio i ljubazniji nego što se očekivalo prema kralju Čarlsu.

Kejt Midlton i princ Vilijam na Vimbldonu 2021.godine
Kejt Midlton i princ Vilijam na Vimbldonu 2021.godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

A sada su stili i prvi dokazi da će memoari biti najgori prema princu i princezi od Velsa.

 

Naime, princ Hari je okrivio princa Vilijama i snaju Kejt Midlton za njegovo ozloglašeno pojavljivanje na kostimiranoj zabavi u nacističkoj uniformi 2005. godine.

Vojvoda od Saseksa je u svojim memorima, u kojima će do detalja objasniti period povlačenja sa kraljevskih dužnosti njegove supruge Megan Markl i njega, naveo da su i Vilijam i Kejt mislili da je to smešno.

 

Hari tvrdi da je razmatrao nacističku uniformu ili pilotsku odeću kao kostim,te je pozvao brata i snaju da ih pita za mišljenje.

 

Pozvao sam Vila i Kejt da ih pitam šta misle. Rekli su Nacistička uniforma – napisao je Hari u memoarima, prenosi PageSix.

 

– Oboje su urlali od smeha. Gore od Vilijevog trikoa! Mnogo smešnije! Što je, opet, bila poenta– piše u memoarima.

Podsetimo, u pitanju je bio skandal velikih razmera kada je 20-godišnji princ Hari fotografisan kako nosi nacističku uniformu na zabavi koji je priredio olimpijac Ričard Mid. 

 

Tada su reagovale i jevrejska zajednica, organizacije za ljudska prava i zvaničnici pojedinih zemalja, a Bakingemska palata je izdala saopštenje u kojem su napisali da se Hari izvinio.

 

Princ Hari je u Netfliksovoj seriji "Hari i Megan" upravo ovaj događaj opisao kao jednu od najvećih grešaka u životu i rekao da se istinski kaje zbog svega. .

 

To je verovatno bila jedna od najvećih grešaka u mom životu. Osećao sam se tako posramljen posle. Sve što sam želeo je da to ispravim – rekao je.

 

 

makonda-tracker