(video)

Megan i Hari će PROPASTI U ZEMLJU! Potez Kejt Midlton i kralja Čarlsa kojim su bez reči POKOPALI tvrdnje Saseksovih

1

Britanska kraljevska porodica okupila se u Vestminsterskoj opatiji u Londonu na božićnoj službi, a jedan trenutak privukao je mnogo pažnje

foto: George ROGERS / Sipa Press / Profimedia
foto: George ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Dok svetska javnost bruji o dokumentarnoj seriji "Megan i Hari", u kojoj su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl pričali o razlozima svog napuštanja kraljevske porodice, kralj Čarls III, princ Vilijam i princeza Kejt Midlton, ukratko, gledaju svoja posla.


Oni odbijaju da komentarišu tvrdnje iznete u ovom serijalu, u kom su princ Hari i Megan Markl izjavili da je Palata dostavljala medijima negativne priče o Megan, da ih porodica nije zaštitila od javnosti, rasizma, paparaca itd.

 

Međutim, iako ne pričaju o Saseksovima, kraljevska porodica jeste sitnim gestovima uputila poruku svojim odbeglim članovima. Recimo, Megan je izjavila da joj je bilo zabranjeno da nosi boje koje nose važniji od nje, nakon čega se na božićnoj službi nekoliko članica porodice pojavilo u kaputima iste nijanse poput one koju je ponela Kejt Midlton! Meganina ljuta rivalka potom je otišla korak dalje – i svi su sigurni da je to bila poruka Hariju i njegovoj supruzi.

 


Naime, nakon što je u Vestminsterskoj opatiji ugledala kralja Čarlsa, svog svekra, Kejt Midlton mu je prišla, srdačno ga poljubila i nežno mu položila ruku na rame. Tek nakon toga mu se poklonila, inače prvi put pred očima javnosti otkako je otac princa Vilijama kralj.


Nakon Kejt, i njen suprug i deca izljubili su Čarlsa i njegovu kraljicu suprugu Kamilu.

 


Kako pišu britanski mediji, ovo nije slučajno – Megan Markl izjavila je u svojoj dokumentarnoj seriji da je Harijeva porodica preterano formalna i da se oni ne grle.


Čak i kad su Vil i Kejt došli da se upoznamo, kad smo se sreli prvi put, sećam se da sam nosila pocepane farmerke, bila sam bosa, ja volim da se grlim, uvek sam bila osoba koja se grli... Nisam shvatala da je to stvarno neprijatno za mnoge Britance – istakla je Megan.


Ipak, u prošlosti su britanski mediji često imali priliku da uslikaju Kejt Midlton kako grli i ljubi svekra, a i Vilijamova i njena deca neretko u formalnim prilikama pozdrave deku poljupcem.

 

 

makonda-tracker