nije želeo da žuri

Iznenada je promenio planove i POSLUŠAO OCA: Kako je princ Vilijam ostavio Kejt U SUZAMA za doček Nove godine?

0

Vesti vezane za kraljevsku porodicu, naročito za princa Vilijama i Kejt Midlton su uvek zanimljive javnosti.

Princeza Kejt Midlton
Princeza Kejt Midltonfoto: George ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton su nakon smrti kraljice Elizabete II postali princ i princeza od Velsa, a još od samog početka njihove veze oni važe za jedan jako skladan kraljevski par.

 

Malo je poznato da je 2006. godine Kejt uplakana dočekala 2007. s obzirom na to da joj je Vilijam u poslednjem trenutku javio kako neće doći na svečanu večeru kod njenih roditelja.

 

Iako su tada bili već tri godine u vezi, Vilijam je razgovarao sa svojim ocem i bakom, koji su ga savetovali da ne žuri u vezi sa Kejt.

Međutim, nekoliko meseci nakon što ju je ostavio u suzama za doček Nove godine, oni su i raskinuli vezu, da bi se krajem iste godine ipak pomirili.

 

Potom su se 2010. verili, a 2011. godine njihovo venčanje pratilo je 160 miliona ljudi širom sveta. U svom braku su dobili i troje dece, a otkako su se ostvarili kao roditelji, njihova ozbiljnost je uvek na visokom nivou, poštujući sva pravila kraljevske porodice.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom
Kejt Midlton i princ Vilijam sa decomfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

U poslednjih nekoliko meseci, pa i godina, njihov položaj je uzdrman brojnim izjavama princa Harija i Megan Markl, čiji dokumentarac i memoari su privukli dosta pažnje, pa se postavlja pitanje da li je sve savršeno u britanskoj kraljevskoj porodici.

 

 

makonda-tracker