najlepše vesti

Među njima su glumci, voditelji, pevači i jedna PRINCEZA: Ovo su poznati koji su dobili BEBE u godini za nama

0

Još jedna godina je za nama, a za neke ova 2022. će biti upaćena po najlepšim darovima

foto: Instagram, Ata images
foto: Instagram, Ata images

Roditeljstvo je najlepša stvar koja može da se dogodi svakom čoveku. Isčekivanje tih devet meseci, da se beba rodi za mnoge je bilo dar od Boga.

 

Ovo je spisak poznatih ličnosti koje su u 2022. godini ostvarili svoju najznačajniju ulogu - postali su roditelji.

 

Među njima ima pevača, glumaca, voditelja i svima je jedno zajedničko, ostavarili su najvažniju ulogu u životu. Pa da krenemo.

 


Đorđe Stojković i njegova supruga Ivana dobili su sina, kojem su dali ime Nestor. Njihovoj sreći nije bilo kraja, a mnoge poznate kolege mladog glumca su čestitale na prinovi.

 

Tim putem oglasio se i ponosni tata i poslao poruku zavalnosti svima koji su se njegovoj supruzi našli u tom teškom, a istovremeno lepom trenutku:

 

Đorđe Stojković sa suprugom
Đorđe Stojković sa suprugom foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

- Želim da se zahvalim celom osoblju „Dragiše Mišovića” koji su doneli na svet mog sina Nestora - rekao je glumac gostujući na televiziji K1.

 

Sledeća na najlepšem ovogodišnjem spisku je i televizijsko lice Marija Egelja Dabić. Ona se kao i Đorđeva supruga  porodila u boliuci Dragiša Mišović.

 


Prelepa voditeljka Marija donela je na svet sina na ogromno oduševljenje njenog supruga Aleksandra. Oni su na društvenim mrežama podelili i prve slike iz porodičnog doma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Voditeljka je veoma brzo vratila devojačku kilažu, oseća se odlično, puna je energije. Sve u svemu, može se izvesti zaključak da joj roditeljstvo i te kako prija.

 

Rode su ove 2022. godine stigle i u porodični dom još jedne lepe voditeljke. Svima dobro poznata dama sa malih ekrana, voditeljka Jutarnjeg programa Katarina Korša je takođe postala mama. 

 

Katarina je na svet donela svoje treće dete, a u pitanju je sin kom je dala ime Lazar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Korša (@keti014)

 

Katarina je u braku sa glumcem Danijelom Koršom, sa kojim ima još dvoje dece - sina Antona i ćerku Ledu.


Veliki umetnik i jedan od naših najpoznatijih pevača Bojan Vasković i njegova supruga postali su bogatiji za još jednog člana porodice.

 

 

Bojanova supruga Aleksandra Vasković u novembru je na svet donela njihovo treće dete. Ovog puta par je dobio devojčicu, kojoj je dao ime Helena.

 

 

Aleksandra se tim povodom oglasila na internetu i postavivši fotografiju iz bolničke postelje.

 

Beba je prilikom rođenja imala određene zdravstvene probleme zbog kojih je ubrzo operisana, ali se lepo oporavlja i uživa u ljubavi svoje velike i lepe porodice.

 


Naš poznati mladi pevač Milan Mitrović, takođe je postao tata u godini koja je za nama. Njegova supruga Bojana i on postali su roditelji po drugi put.  Oni su dobili devojčicu kojoj su dali prelepo ime Kasija. 

 

 

U 2022. godini  sin legendarnog Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević i njegova izabranica Nikolina dobili su ćerku.

 

Lepe vesti je na Instagramu podelila ponosna baka Olivera Balašević koja je i otkrila ime svoje unuke.

 

- Jutros nas je nebo ponovo iznenadilo. Stigla nam je na svet Vera Balašević.

 

Ponosni tata s nestrpljenjem je isčekivao da se njegova supruga sa bebom vrati kući i od tada svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao u velikoj blagodeti koju je doživeo.

 

Među poznatima koji su postali roditlji u 2022. godini našla se i naša princeza Ljubica Karađorđević. Ona se krajem avgusta i tada je na svet donela devojčicu, kojoj su ona i princ Mihailo Karađorđević dali ime Isidora.

 

 

Ime Isidora potiče iz grčkog jezika i smatra se darom boginje Iside, koja bila boginja zemljoradnje. Takođe znači: „dar od Boga“, "ona koja donosi sreću i blagostanje", "ona koja je posebna".

 

Princeza Ljubica srećnu vest podelila je na svom Instagram profilu.

 

 

Popularni glumac Uroš Jakovljević, koga znamo iz serija "Šešir profesora Vujića" i "Miris kiše na Balkanu" sinoć je postao otac po drugi put sa svojom suprugom Ninom Krako.

 

Naime, Uroš i Nina su u braku već više od pet godina i već imaju sina, a sinoć je popularni glumac proslavio i rođenje ćerke, koja će nositi ime Milena.

 

 

Poznati glumac, koji je završio Fakultet dramskih umetnosti u klasi sa Milošem Bikovićem, rođenje deteta proslavio rođenje ćerke sa svojim kolegama, koje su mu tradicionalno posepalje košulju.

 

Njemu se sreća videla na licu, a među zvanicama su bili i Nina Janković, Stevan Piale, Miljana Gavrilović, Mateja Popović i Miloš Biković, koji je na žurku stigao u neobičnom izdanju.

 

 

makonda-tracker