ima petoro dece

Kažu da je jedna od najlepših žena Španije: Majka Enrikea Iglesijasa gazi osmu deceniju i izgleda NEVEROVATNO

0

Uprkos godinama Isabel Prejsler i dalje pleni lepotom, ali i stilom i vedrim duhom

foto: EPA / DAVE HUNT
foto: EPA / DAVE HUNT

Majka poznatog pevača Enrikea Iglesijasa važi za jednu od najlepših žena u Španiji. Ona je zagazila u osmu deceniju života ali je to ne sprečava da bude poletna, lepa i moderna.

 

Poznata španska novinarka Isabel Prejsler imala je poprilično buran život. Ona se nedavno pojavila na venčanju prijateljice i stilistkinje Kristine Rejes u Madridu. Tom prilikom očarala je sve svojim izgledom. 

 

Isabela je napunila 71. godinu i uprkos tome što već polako gazi osmu deceniju života ona se i dalje oseća kao da je mnogo mlađa. To se može videti i po njenom licu, ali i po načinu na koji se oblači.

 

Gde god da se pojavi Isabel Prejsler privlači pažnju medija, ali i svih onih ljudi kojima prija da vide lepu i negovanu ženu u godinama. Na venčanju svoje prijateljice Isabel je došla u pratnji ćerke Tamare Falko koju zbog zastupljenosti u medijima zovu španska Kim Kardašijan.

 

Isabel je imala bogat život. I to ne samo u pogledu posla i karijere, već i na polju ljubavi. Ona je svoju ćerku Tamaru Falko dobila sa Karlsom Falkom, markizom od Grinjona. Iz druge veze sa bivšim partnerom Migelom Bojerom ima ćerku Anu, dok je u braku sa slavnim pevačem Hulijom Iglesijasom dobila troje dece, ćerku i dvojicu sinova među kojima je i Enrike Iglesijas.

 

 

Uprkos tome što godine prolaze čin se da Izabel ne odustaje od ljubavi. Ona je 2015. godine uplovila u vezu sa čuvenim književnikom Mariom Vargasom Ljosom koji je 2010. nagrađen Nobelovom nagradom za životno delo na Švedskoj akademiji u Stokholmu, čime je postao prvi južnoamerički dobitnik ovog priznanja od 1982. kada je ono pripalo Gabrijelu Garsiji Markusu.

 

Hulio Iglesijas sa sadašnjom suprugom Mirandom ima petoro dece. Kako je ranije ove godine pisala španska "Marka", slavni pevač godinama ne razgovara sa sinom Enrikeom koji se odrekao svog dela očevog nasledstva.

 

 

makonda-tracker