skladni

Uprkos popularnosti ćerke NJIH NIKADA NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Evo kako izgledaju roditelji Ane Ivanović (FOTO)

0

Poznata teniserka se povukla sa terena i posvetila se porodici

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Nekadašnju teniserku Anu Ivanović svi pamte po odličnoj igri, a čini se da kako godine prolaze ona se uopšte ne menja.

 

Zadržala je mladalački duh i entuzijazam, a nakon što je dobila dvojicu sinova maksimalno im se posvetila.

 

Iako je veoma uspešna Ana retko kada govori o svojoj porodici. Ponekad podeli intimne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa tada imamo priliku da vidimo kako izgledaju njoj bliske osobe.

 

 

Nedavno, Ana pojavila se na jednom događaju u Beogradu koji joj je veoma važan, a tiče se njenog novog poslovnog poduhvata. Tada smo imali prilike da vidimo njen savšen stajling, ali i najvažnije ljude u njenom životu - majku Draganu Ivanovič i oca Miroslava Ivanovića.

 

Majka i otac Ane Ivanović oduvek su joj bili najvažniji vetar u leđa i oslonac za svaki korak u životu. Iako o privatnom životu ne voli da priča, teniserka ne krije da roditeljima duguje mnogo.

 

Miroslav i Dragana Ivanović
Miroslav i Dragana Ivanovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je jednom prilikom rekal u medijima zahvalna im je za sve što su uradili za nju. Otac Ane Ivanović Miroslav prepoznao je njen potencijala za beli sport i za rođendan joj kupio reket, što ona pamti kao jedan od najlepših poklona koje je ikada dobila.

 

Iako se nikada nije bavio sportom,već ekonomijom, Miroslav je ćerki uvek bio uzor, posebno kada je u pitanju vaspitanje sinova Luke i Leona.

 

Nakon što se udala Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger stvorili su svoj mali porodični dom i oazu mira. Oni su u braku već duže od 5 godina, a malo je poznato kakvu su prošlost njih dvoje imali pre zajedničkog života.

makonda-tracker