(video)

"Kako je ponosna, kao da je sama zaradila!" Ronaldova verenica ponovo na meti podsmeha, a razlog je BEZOBRAZNO SKUP

2

Kad vidite čime je Georgina Rodrigez iznenadila Kristijana i popravila mu raspoloženje nakon niza neuspeha, ostaćete bez reči

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo na dodeli FIFA nagrada 2017. godine
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo na dodeli FIFA nagrada 2017. godinefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo (37) ljubitelj je skupocenih stvari, a može da se pohvali zavidnim voznim parkom koji vredi pravo bogatstvo.


On ima nekoliko vozila marke Ferrari, Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT, Porsche 911, Audi R8... Malo je poznato da mu je jednog od njegovih luksuznih ljubimaca kupila njegova verenica Georgina Rodrigez, koja je sada rešila da "igra na sigurno" i ponovo obraduje svog dragog poklonom koji će mu se sigurno dopasti.


Tako je influenserka koja je s Ronaldom već godinama iznenadila fudbalera automobilom marke "Rols Rojs" za koji je izdvojila više od 340 hiljada evra!

 

Kristijano Ronaldo s porodicom u novom automobilu
Kristijano Ronaldo s porodicom u novom automobilufoto: INSTAGRAM / @CRISTIANO

Dok je uživao u rodnoj Portugaliji i vidao rane nakon prerane eliminacije sa Svetskog prvenstva i dok razmišlja o tome nastavlja li karijeru u saudijskom Al Nasru, Georgina je rešila da Kristijanu izmami osmeh tako što mu je dovezla sjajni automobil obavijen crvenom trakom sa mašnom.

 

Hvala ti, ljubavi moja – napisao je Kristijano na Instagramu.

 

Kao i prošli put kad je Georgina poklonila Ronaldu automobil, komentari su mahom negativni. "Kristijano kupio sam sebi poklon", "Kako joj neprijatno?To je kupila njegovim novcem!", "Koliko je ponosna, kao da je sama zaradila", "Ova žena bi sve uradila za lajk"... neki su od komentara.

 


Iako insistira na tome da je sve što ima u životu stekla sama, već neko vreme se priča da Georgina Rodrigez od fudbalera dobija više nego darežljiv džeparac. Navodno ona svakog meseca dobija 100.000 evra za tekuće potrebe, odnosno za brigu o porodici i deci koju podižu zajedno, odeću, zdravlje, igračke, njihove škole jezika i sporta... i da može da iskoristi sve što je višak.


Ona je svojevremeno za Forbes istakla da je sve što ima zaradila isključivo sopstvenim trudom.


– Presrećna sam što sam partnerka Kristijana Ronalda, obožavam ga i osećam se srećno. Svesna sam da mi to što sam njegova devojka pruža mnoge mogućnosti, ali ja sam radila naporno da bih stekla i izgradila ono što imam u banci – rekla je Georgina.

 


Ona je i u svojoj dokumentarnoj seriji "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina") početkom 2022. priznala da je imala sreće, ali ističe da se ne sme zanemariti njen trud.


Istina je da su mi proteklih godina stvari išle od ruke, ali takođe sam radila vredno i znam da iskoristim vreme i društvene mreže – napominje Georgina.

 


Georgina, koja je radila kao asistentkinja u prodaji u prodavnici modne kuće Gucci u Madridu kad je u poznala Ronalda, danas se razmeće svojim milionima, odećom i torbama prestižnih brendova, putuje po svetu, a bila je i među posebnim gostima Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.

 

Iako je jasno da je sve što ona dodirne skupoceno, Rodrigezova ne želi da se hvali svojim bogatstvom.


Što se novca tiče, preferiram da ne pričam o tome koliko miliona imam na računu – izjavila je ona svojevremeno za Forbes España i istakla da od Ronalda nikad ne bi uzela ni peni.

 

 

makonda-tracker