ŠTA VI MISLITE?

Da li je to PREVIŠE za jednu bebu? Fotografija najmlađe Ronaldove ćerke izazvala veliku polemiku zbog dva detalja

1

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo su nedavno postali roditelji po drugi put, dok fudbaler ima još troje dece koje su mu rodile surogat majke.

foto: Instagram
foto: Instagram

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo su najpre emotivnom objavom rastužili pratioce kada su otkrili da je došlo do problema sa blizanačkom trudnoćom, te je Georgina rodila samo devojčicu Belu Esmeraldu, dok je brat blizanac preminuo.

 

Oni su nakon izlaska iz bolnice podelili veliku porodičnu fotografiju koja svedoči da su svi zajedno presrećni, ali i da se istovremeno oporavljaju od tragičnog gubitka koji su doživeli.

Georgina je sada privukla pažnju jednom posebnom objavom, ali je privukla i pomalo negativne komentare. Ona je fotografisala Belu Esmeraldu dok spava i dva detalja su zapala za oko.

 

Naime, lako je uočiti da beba ima portiklu sa potpisom brenda Dior, pa se postavilo pitanje zašto je bebi potrebno nešto toliko skupo, ali to nije jedino što je izazvalo negativne komentare.

 

Georgina Rodrigez
foto: Instagram/printscreen

Ronaldo i Georgina su probušili uši maloj Beli Esmeraldi koja nema još ni tri meseca. Ovo je izazvalo žustru polemiku s obzirom na to koliko je beba stara i da li je potrebno da u tom periodu ima minđuše.

 

 

makonda-tracker