zavist ili...?

"Ona je HULJA, smeje mi se jer NEMAM": Verenica Kristijana Ronalda ponovo NA METI OPTUŽBI ogorčene porodice

0

Korisnici društvenih mreža je obožavaju, ali u sopstvenoj porodici lepa Georgina Rodrigez nije toliko omiljena...

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo na meču Novaka Đokovića u Lodonu 2018.
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo na meču Novaka Đokovića u Lodonu 2018.foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Georgina Rodrigez, verenica portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda i njegova životna saputnica s kojom ima dvoje dece i podiže još troje svojih mališana, privlači pažnju na svakom koraku.


Tako je i ovih dana, kada Ronaldo za reprezentaciju Portugalije nastupa na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde ga Georgina bodri i uživa u luksuznom provodu.

 

Ona je pokazala kako se s decom baškari u loži na stadionu, a poznato je i da ceni samo najskuplje hotele, odeću, nakit, parfeme... Sve ono što nije dostupno njenoj polusestri Patrisiji Rodrigez, koja je sada rešila da Georgini pokvari raspoloženje šokantnim intervjuom.

 


Čula sam mnogo glasina u porodici o tome kako me se ona stidi, smeje mi se, uživa u tome u kakvoj sam situaciji trenutno – rekla je Patrisija u emisiji Socialite.


Sestra poznate lepotice nazvala je Georginu "huljom" i "zlom osobom", a za sebe je rekla da nije konfliktan čovek.


Ja nisam tip osobe koja volji da se sukobljava, ne želim da se ljutim na nju. Mislim da moramo da razgovaramo o prošlosti i završimo s tim – istakla je Patrisija.

 

1 / 6 Foto: Ronda CHURCHILL / AFP / Profimedia


Ona je napomenula da od svoje bogate polusestre nikad nije tražila ni cent za sebe, ali jeste za svoju porodicu.


Nikad je nisam pitala da mi da novac, pitala sam je samo da pomogne mojoj deci – rekla je ona, dodavši da nije imala novca da svojim mališanima kupi školske udžbenike. Ona tvrdi da njena porodica nekad nema novca ni za hranu.

 

Zbog svega toga, Patrisija je ogorčena i preti da će objaviti, ako kaže, zanimljive informacije o Georgini.

 

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: @georginagio, Instagram

Ovo nije prvi put da Rodrigezovi pričaju loše o verenici Kristijana Ronalda. Tako je pre izvesnog vremena, kada je objavljena Netfliksova dokumentarna serija "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina"), za medije progovorio Hesus Ernandes, ujak lepe Georgine. On je tvrdio da je ona zauvek okrenula leđa svojoj porodici kada je upoznala Ronalda i da oni smatraju da ih se lepotica srami.


Ona se nas stidi i verovatno misli da je bolja od nas jer ne živimo tako luksuzno kao ona – istakao je Ernandez. – Nikad joj ništa nisam tražio! Otkad je s njim, pozvala me je jednom ili dvaput, a ja sam bio taj koji se borio da njenoj sestri i njoj obezbedim pristojan život.


On je zamerio Georgini i što nije pozvala porodicu da ih obavesti kada joj je umro otac.

 


Kako je pisaoThe Sun, Georginin stric je javno poručio Ronaldu da pored sebe ima "zlo od žene" i da mu se obavezno javi ako želi da sazna nešto više o njoj, dok je Hesusova devojka Lidija dodala da će "svi saznati kakva je osoba Georgina Rodrigez".


I tada se oglasila Patrisija, koja je rekla da je razočarana jer je zamolila lepoticu da Ronaldo potpiše dres njenom sinu za rođendan i Georgina je to odbila.


Odgovor je bio "ne". Nije htela da ga gnjavi na odmoru, to mi je rekla – ispričala je Patricija

 

Georgina, inače, nije u lošim odnosima sa celom porodicom, budući da je s njom u Kataru ovih dana sestra Ivana.

 

 

 

makonda-tracker