On je bio njena VELIKA LJUBAV pre nego što je upoznala Ronalda: Ovaj LEPOTAN je bivši dečko Georgine Rodrigez (FOTO)

0

Tokom srednje škole lepa Georgina imala je dečka s kojim je raskinula 2011. godine

foto: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kristijano Ronaldo (37) i Georgina Rodrigez (28) zajedno su od 2016. godine. Uprkos tome što su prošle godine ona svakim danom izgleda sve bolje i bolje, a čini se da njihova ljubav i danas ne jenjava.

 

Njih dvoje su nedavno prošli kroz vrlo težak period nakon što su u aprilu izgubili jednog od svojih blizanaca.

 

 

Georgina je početkom maja otkrila da su svojoj ćerki dali ime Bela Esmeralda. Kristijano i Georgina imaju ćerku Alanu (4), a par je uz pomoć surogat majke dobio sina Kristijana Juniora (11) i blizance Matea i Evu (4).

 

Kako je manekenka otkrila u svojoj emisiji "Ja sam Georgina", fudbalera je upoznala u jednoj dizajnerskoj radnji u Madridu u kojoj je radila. Nekoliko meseci kasnije on ju je pozvao na večeru i hemija među njima je bila odmah vidljiva.

 

Kristijano Ronaldo
foto: Instagram Printscreen

 

O njenom životu pre Ronalda se ne zna mnogo, ali ono št se zna to je da je ona bila u vezi sa 28-godišnjem fotografom, koji je poznat pod imenom Divlji Javi. Ona je s njim bila u ljubavi tokom srednjoškolskih dana. Njihova veza se završila 2011. godine i nikada nisu javno govorili o razlozima zbog kojih su raskinuli.

 

Ipak, neki mediji su preneli da je do raskida došlo jer je ona odlučila da se maksimalno posveti manekenskoj karijeri i preselila se u Madridu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javi (@salvajetravel)

 

Pet godina nakon što je okončala tu vezu argentinska lepotica je upoznala Ronalda koji ju je prvi put odveo na sastanak u Diznilend. Njihove fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama i svi su hteli da znaju ko je zanosna crnka koja uživa u društvu fudbalera.

 

Ronaldo je pre nje bio u vezi sa jednom od najleopših žena na svetu ruskom manekenkom Irinom Šajk.

 

Georgina je rođena 1994. godine u Argentini, odrasla je u severnoj Španiji. Nakon što joj je otac preminuo 2019. godine, bio je bivši fudbaler koji je odslužio deset godina zatvorske kazne zbog dilovanja droge, pa su se mala Georgina i njena starija sestra Ivana našle same s majkom i bez ičega.

 

 

makonda-tracker