čestitke

Glumac Đorđe Stojković postao OTAC! Roditelji odabrali PRELEPO GRČKO IME koje znači "vratio se kući"

0

Glumac koji se proslavio u seriji Vojna akademija sada se ostvario i u ulozi oca.

Đorđe Stojković
Đorđe Stojkovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznati glumac Đorđe Stojković i njegova supruga Ivana su postali ponosni roditelji jednog dečaka. Jednom prilikom, glumac je otkrio kako bi jako želeo da uskoro postane roditelj.

 

S obzirom na to da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnost, glumac je slavlje povodom rođenja naslednika proslavio u krugu najbližih.

 

- Želim da se zahvalim celom osoblju „Dragiše Mišovića” i doktoru Peđi Jakovljeviću, koji su doneli na svet mog sina Nestora - rekao je glumac gostujući na televiziji K1, prenosi 24 sedam.

Tom prilikom, glumac je otkrio i ime deteta, Nestor, koje je grčkog pravoslavnog porekla, a ponekad govore i o njegovim ukrajinskim korenima. Veruje se da ime Nestor znači "vratio se kući".

 

Podsetimo, Đorđe je ostvario zapažene uloge u serijama „Radio Mileva”, „Žigosani u reketu” i „Vojna akademija”, gde je tumačio lik Gruje.

 

Đorđe Stojković sa suprugom Ivanom
Đorđe Stojković sa suprugom Ivanomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Stojković je u srećnom braku godinu dana, a kruna njegove ljubavi sa suprugom Ivanom je naslednik Nestor. Njegova Ivana je svestrana ličnost - psiholog, psihoterapeut i savetnik transakcione analize, zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse.

 

 

makonda-tracker