čista sreća

Pripijena haljina, širok osmeh i – STOMAČIĆ! Sloba Radanović i njegova trudna supruga blistaju i ne kriju svoje planove

0

Jelena Radanović, supruga popularnog pevača Slobe Radanovića, već neko vreme je u drugom stanju, a par se sada pojavio zajedno u javnosti i podelio detalje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Slobodan Sloba Radanović proteklih meseci ne pojavljuje se često u javnosti sa suprugom Jelenom, koja uživa u drugom stanju i sitno broji do rođenja njenog trećeg, a Slobinog i njenog prvog zajedničkog deteta.


Ipak, par je napravio izuzetak juče, pa se Jelena pojavila sa svojim dragim u otvaranju zimske sezone i najavi dočeka Nove godine u jednom restoranu.
Za ovu priliku Sloba je odabrao crno odelo, dok se lepa Jelena pojavila u haljini bele boje koja je pripijena i ističe njen rastući trudnički stomačić.

 

Kao i obično, Jelena i Sloba Radanović sve vreme su se grlili, držali za ruke, a u više navrata se i poljubili pred okupljenim foto-reporterima. Pevač je istakao da supruga nema mnogo prohteva, ali se on trudi da joj ispuni svaku želju.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Jelena izvlači najbolje iz mene, čini me ozbiljnijim i posvećenijim, dopunjujemo se. Prezadovoljan sam ovom godinom, dosta sam radio. Sve što sam zacrtao sam ispunio. Mislim da ću ja biti popustljiv otac. Moja supruga Jelena nije razmažena trudnica. Ona nije zahtevna, ali ako nešto poželi trudim se da joj ispunim to – rekao je Sloba za Blic.


On je otkrio i da bi voleo da prisustvuje porođaju, ali da strepi kako bi podneo da vidi suprugu u mukama.

 


Pričali smo Jelena i ja na temu porođaja. Mislim da bih mogao da prisustvujem porođaju, možda bi bilo čudno iskustvo za mene, ali mislim da bih izdržao da ne padnem u nesvest. Supruga i ja smo dosta slični, znače nam sitnice. Volimo da posećujemo lokalna mesta, dosta idemo po manastirima, ja se vodim time da treba da obiđemo našu zemlju, ono odakle si – rekao je on.

 

 

makonda-tracker